Bless Online – Megérkezett a Dev Talk harmadik része

Ahogy azt néhány órája ígérték, megérkezett a legújabb Dev Talk a Bless Online csapatától. A mai nap ennek nagy részét a Discordon már megosztották velünk, azonban most néhány képet is mellékeltek hozzá.

Bless Online - Megérkezett a Dev Talk harmadik része

A harci rendszerrel, a fejlesztésekkel, a csapatos játék előnyeivel és az in-game shop-okkal kapcsolatos infókat  képekkel befrissítve megtaláljátok ezen a linken.

Ami pedig a Dev Talk további részét illeti, felsorolják azokat a területeket, amik komolyabb fejlesztéseken mentek át az utóbbi időben. Nézzük ezeket szép sorban.

Tutorial zóna

Bless Online - Megérkezett a Dev Talk harmadik része

Sok új játékos számolt be arról, hogy nem élvezik annyira a játékot, mert úgy érzik, hogy a tapasztalt MMORPG játékosokat tartja inkább szem előtt a játék, mint az újakat. A Steam verzióban ezért létrehoztak egy új zónát a kezdőjátékosok részére, ahol az alapvető dolgokat lehet gyakorolni. Azok, akik nem érzik ennek szükségességét természetesen kihagyhatják ezt.

Guide küldetések

Ezek a küldetések megtanítanak olyan dolgokat, amelyeket a tutorial nem. Ezek segítségével sokkal könnyebb megérteni dolgokat, mint a már meglévő küldetésekkel.

Bless Online - Megérkezett a Dev Talk harmadik része

Javított tartalmi ütemezés

A Bless-ben a játékosok már a legtöbb tevékenységben részt vehettek 1-es szinten is. Ennek eredményeképp néhány új játékos nehézségekbe ütközött és nem tudták hol is kezdjenek neki. Ennek megoldása érdekében javítottak a tartalmak ütemezésén.

Továbbfejlesztett ellenfelek

A Bless-ben a fejlődés változatos PvE tartalmakon keresztül történik. Azonban mivel a PvE harc viszonylag egyszerű, ezért sok játékos hamar elkezdett unatkozni. Ennek a megoldása érdekében a mobok frissítve lettek és kaptak speciális képességeket és jelenleg is dolgoznak különféle megoldásokon az unalom elűzése érdekében.

Remélik, hogy ezen változások lehetővé teszik a játékosok számára, hogy tovább élvezzék a Bless Online-t.