Bless OnlineHírekKiemeltMMORPG

Bless Online – Megérkezett a Dev Talk harmadik része

Ahogy azt néhány órája ígérték, megérkezett a legújabb Dev Talk a Bless Online csapatától. A mai nap ennek nagy részét a Discordon már megosztották velünk, azonban most néhány képet is mellékeltek hozzá.

Bless Online - Megérkezett a Dev Talk harmadik része

A harci rendszerrel, a fejlesztésekkel, a csapatos játék előnyeivel és az in-game shop-okkal kapcsolatos infókat  képekkel befrissítve megtaláljátok ezen a linken.

Ami pedig a Dev Talk további részét illeti, felsorolják azokat a területeket, amik komolyabb fejlesztéseken mentek át az utóbbi időben. Nézzük ezeket szép sorban.

Tutorial zóna

Bless Online - Megérkezett a Dev Talk harmadik része

Sok új játékos számolt be arról, hogy nem élvezik annyira a játékot, mert úgy érzik, hogy a tapasztalt MMORPG játékosokat tartja inkább szem előtt a játék, mint az újakat. A Steam verzióban ezért létrehoztak egy új zónát a kezdőjátékosok részére, ahol az alapvető dolgokat lehet gyakorolni. Azok, akik nem érzik ennek szükségességét természetesen kihagyhatják ezt.

Guide küldetések

Ezek a küldetések megtanítanak olyan dolgokat, amelyeket a tutorial nem. Ezek segítségével sokkal könnyebb megérteni dolgokat, mint a már meglévő küldetésekkel.

Bless Online - Megérkezett a Dev Talk harmadik része

Javított tartalmi ütemezés

A Bless-ben a játékosok már a legtöbb tevékenységben részt vehettek 1-es szinten is. Ennek eredményeképp néhány új játékos nehézségekbe ütközött és nem tudták hol is kezdjenek neki. Ennek megoldása érdekében javítottak a tartalmak ütemezésén.

Továbbfejlesztett ellenfelek

A Bless-ben a fejlődés változatos PvE tartalmakon keresztül történik. Azonban mivel a PvE harc viszonylag egyszerű, ezért sok játékos hamar elkezdett unatkozni. Ennek a megoldása érdekében a mobok frissítve lettek és kaptak speciális képességeket és jelenleg is dolgoznak különféle megoldásokon az unalom elűzése érdekében.

Remélik, hogy ezen változások lehetővé teszik a játékosok számára, hogy tovább élvezzék a Bless Online-t.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár