Bless Online – Megérkezett a 2018-as fejlesztési ütemterv

Hosszú idő után ismét hallhatunk a Bless Online-ról itt nyugaton. A mai napon Steamen jelent meg egy rövid kis “Dev Talk”, amiben a Steames verzióval kapcsolatban tudhattunk meg új infókat.

A mai beszélgetéssel kezdődően rendszeressé akarják tenni az ehhez hasonló megnyilvánulásokat, hogy folyamatosan tudósíthassanak a fejlesztés előrehaladásával kapcsolatban. A nemrég bejelentett fejlesztési ütemtervről a Bless új játékigazgatója Jae-hoon beszélt.

Bless Online - Megérkezett a 2018-as fejlesztési ütemterv
forrás: Steam

Jae-hoon a fejlesztési tervel kapcsolatban annyit mond, hogy a lehető leghamarabb el akarják indítani a Steames korai hozzáférést, aminek előfeltétele, hogy megoldják azokat a problémákat, amik ennek még az útjában állnak. Továbbá a legfontosabb dolognak tartja a játékosokkal folytatott kommunikációt. Éppen ezért akarnak odafigyelni az Észak-Amerikai és Európai játékosok szavára is.

Ami a változásokat illet a Steam verzióban, jelenleg 4 dolgon dolgoznak, amik átalakítják a játékot a korai hozzáférés előtt. Az első a fejlődés, ami magában foglalja az új tartalmak feltárást, miközben minimálisra csökkentik az ismétlődő tartalmakat. A második az optimalizáció, ami biztosítja a kellemes játékkörnyezetet. A harmadik a harc, amit ritmikusra terveznek, elszakadva a megszokott harci mintáktól. A negyedik pedig egy olyan felhasználó felület létrehozása, ami tökéletes felhasználói élményt nyújt majd.

Az első verziót, amit kiadnak a Steamen egy új Bless-t ígér nekünk, ami tartalmazni fogja a fejlődési rendszer változásait, a jobb és optimalizált harci rendszert és a kezelőfelület változásokat. A kiadás menetéről csak annyit tudtunk meg, hogy hamarosan arról is kapunk tájékoztatást. Bár a Steamen a hozzászólásoknál már megjelentek a 2018 december 31-i dátumok.

Nos örömteli, hogy végre eljutottak a kommunikációval nyugatra is, és elkezdték nálunk is promózni a Rebuild verzió újdonságait. Várjuk a további Dev Talkokat és végre egy picivel konkrétabb megjelenési időt.