Bless OnlineHírekKiemeltMMORPG

Bless Online – Megérkezett a 2018-as fejlesztési ütemterv

Hosszú idő után ismét hallhatunk a Bless Online-ról itt nyugaton. A mai napon Steamen jelent meg egy rövid kis “Dev Talk”, amiben a Steames verzióval kapcsolatban tudhattunk meg új infókat.

A mai beszélgetéssel kezdődően rendszeressé akarják tenni az ehhez hasonló megnyilvánulásokat, hogy folyamatosan tudósíthassanak a fejlesztés előrehaladásával kapcsolatban. A nemrég bejelentett fejlesztési ütemtervről a Bless új játékigazgatója Jae-hoon beszélt.

Bless Online - Megérkezett a 2018-as fejlesztési ütemterv
forrás: Steam

Jae-hoon a fejlesztési tervel kapcsolatban annyit mond, hogy a lehető leghamarabb el akarják indítani a Steames korai hozzáférést, aminek előfeltétele, hogy megoldják azokat a problémákat, amik ennek még az útjában állnak. Továbbá a legfontosabb dolognak tartja a játékosokkal folytatott kommunikációt. Éppen ezért akarnak odafigyelni az Észak-Amerikai és Európai játékosok szavára is.

Ami a változásokat illet a Steam verzióban, jelenleg 4 dolgon dolgoznak, amik átalakítják a játékot a korai hozzáférés előtt. Az első a fejlődés, ami magában foglalja az új tartalmak feltárást, miközben minimálisra csökkentik az ismétlődő tartalmakat. A második az optimalizáció, ami biztosítja a kellemes játékkörnyezetet. A harmadik a harc, amit ritmikusra terveznek, elszakadva a megszokott harci mintáktól. A negyedik pedig egy olyan felhasználó felület létrehozása, ami tökéletes felhasználói élményt nyújt majd.

Az első verziót, amit kiadnak a Steamen egy új Bless-t ígér nekünk, ami tartalmazni fogja a fejlődési rendszer változásait, a jobb és optimalizált harci rendszert és a kezelőfelület változásokat. A kiadás menetéről csak annyit tudtunk meg, hogy hamarosan arról is kapunk tájékoztatást. Bár a Steamen a hozzászólásoknál már megjelentek a 2018 december 31-i dátumok.

Nos örömteli, hogy végre eljutottak a kommunikációval nyugatra is, és elkezdték nálunk is promózni a Rebuild verzió újdonságait. Várjuk a további Dev Talkokat és végre egy picivel konkrétabb megjelenési időt.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár