Bless OnlineHírekKiemeltMMORPGVideók

Bless Online – Lessünk be a kulisszák mögé és nézzük meg, hogyan készül az angol szinkron

Nemrég Brent Miller szinkronszínész közzétett egy videót Youtube-on, amin épp a Bless Online szinkronizálásán dolgozik. Így mi is betekinthetünk egy kicsit a színfalak mögé.

Bless Online - Lessünk be a kulisszák mögé és nézzük meg, hogyan készül az angol szinkron
Brent Miller munka közben. Forrás: Youtube

Brent Miller-nek nem ez az első munkája, hangját már jó néhány filmnek és videojátéknak kölcsönözte, köztük olyan nevekhez is adta a hangját, mint a Need For Speed: Hot Pursuit 2, vagy a Dynasty Warrior: Gundam. A SkewSound engedélyével egy kis szeletébe mi is belekóstolhatunk annak, hogyan is zajlik egy ilyen munka. Bár gondolom nem sokan hitték azt, hogy sok kis sötét szobában, rengeteg szinkronszínész bezárva látástól-vakulásig mondja fel a szövegeket, arra várva, hogy végre hazaengedjék őket. Mondjuk Koreában vagy Kínában még ezt sem tartom elképzelhetetlennek. De félre a tréfával.

Brent elmondása szerint 7 vagy 8 karakter hangját adta a játékban található dialógusokhoz és különböző videókhoz. Ez az alig 10 perces videó csak egy rendkívül kis része annak az egésznek, amennyit dolgoztak csak az ő részével, de nem akarta untatni a nézőket azokkal az apró részletekkel, amikor 40x mondja fel ugyanazt a hangot, mire szólnak, hogy oké.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár