Bless Online – Ismét elindult az infócsepegtetés

Amikor azt mondom hogy infócsepegtetés, akkor a csepegtetést szó szerint kell érteni. A Steamen megjelent egy hír ami a Bless Online-ban megtalálható Dungeon-ök fejlesztéséről és típusairól szól.

Bless Online - Ismét elindult az infócsepegtetés

A hír rendkívül szűkszavú és inkább támaszkodik a színezésre, mint a konkrét információkra. A dungik felfedezése általában valami különleges tárgy miatt fontos, de kipucolni egy dungit a barátainkkal önmagában is szórakoztató és érdemes. A Dungik a Bless Online-ban azok közé a helyek közé tartoznak, amik kihasználják az egyes karakterek képességeit és a velük alkalmazható stratégiának a használatát.

Bless Online - Ismét elindult az infócsepegtetés

A játékban megtalálható dungik a szólótól kezdve egészen a 10 fős raid-ig terjednek, Mindegyik dunginak megvan a saját maga jellemzője és története. Ezen felül találhatunk speciális dungikat, ahol ritka növényekkel és nyersanyagokkal is találkozhatunk.

Kicsit izzadság és “írni kéne már valamit” szagú hír volt ez a Steamen, de bízzunk benne, hogy végre elindít egy folyamatot, aminek a vége hamarosan a kiadással kapcsolatos hír lehet.