Bless OnlineHírekKiemeltMMORPGVillámhír

Bless Online – Ismét elindult az infócsepegtetés

Amikor azt mondom hogy infócsepegtetés, akkor a csepegtetést szó szerint kell érteni. A Steamen megjelent egy hír ami a Bless Online-ban megtalálható Dungeon-ök fejlesztéséről és típusairól szól.

Bless Online - Ismét elindult az infócsepegtetés

A hír rendkívül szűkszavú és inkább támaszkodik a színezésre, mint a konkrét információkra. A dungik felfedezése általában valami különleges tárgy miatt fontos, de kipucolni egy dungit a barátainkkal önmagában is szórakoztató és érdemes. A Dungik a Bless Online-ban azok közé a helyek közé tartoznak, amik kihasználják az egyes karakterek képességeit és a velük alkalmazható stratégiának a használatát.

Bless Online - Ismét elindult az infócsepegtetés

A játékban megtalálható dungik a szólótól kezdve egészen a 10 fős raid-ig terjednek, Mindegyik dunginak megvan a saját maga jellemzője és története. Ezen felül találhatunk speciális dungikat, ahol ritka növényekkel és nyersanyagokkal is találkozhatunk.

Kicsit izzadság és “írni kéne már valamit” szagú hír volt ez a Steamen, de bízzunk benne, hogy végre elindít egy folyamatot, aminek a vége hamarosan a kiadással kapcsolatos hír lehet.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár