Bless Online – Free-to-Play és megjelenési dátum!

Elérkezettnek látta az időt a Neowiz, hogy véglegesítsék a Bless Online megjelenését, ami mellé még odaszúrtak valami érdekeset.

Bless Online - Free-to-Play és megjelenési dátum! Bless Online - Free-to-Play és megjelenési dátum!

A Bless Online 2018 Október 23-án hagyja maga mögött a korai hozzáférés halálos érintését és immár hivatalosan is megjelenik majd a játék. Egy másik semmiből jött hír, amit persze már sokan hozzávágtak a játékhoz az elmúlt hónapok során, hogy miért nem alkalmazza, az a Free-to-Play. Igen, a játék F2P modellel indul az éles verzió indulásakor. Természetesen a hivatalos magyarázat mi lehetne más, minthogy minél több emberhez szeretnék eljuttatni a játékukat és mivel amúgy is annyira adnak a játékosok visszajelzéseire, ezért hirtelen remek ötletnek tartják azt a modellt, amit korábban számtalan alkalommal visszautasítottak.

Bless Online - Free-to-Play és megjelenési dátum! Bless Online - Free-to-Play és megjelenési dátum!

Azok pedig, akik korábban már megvásárolták a játékot, mindenféle jutalomra számíthatnak az éles induláskor, amolyan kompenzáció gyanánt.

Bless Online - Free-to-Play és megjelenési dátum!

Akinek ez nem lenne elég meggyőző és persze miért is lenne az, akkor ezt az egészet még megfejelik speciális fegyver skinekkel azok számára, akik az éles indulást követően visszatérnek a játékba egy meghatározott időn belül.

Lesz aki visszatér?