Bless Online – Egyensúlyi frissítés és mikre számíthatunk a közeljövőben

A legutóbbi egyensúlyi frissítés a Bless Online-ban nem igazán nyerte el sokak tetszését, így a Neowiz hamar reagált a dologra és ma megkapjuk ennek a kiigazítását, néhány javítás mellett. Továbbá megtudhattuk, hogy a közeljövőben milyen változások érkeznek majd.

Bless Online - Egyensúlyi frissítés és mikre számíthatunk a közeljövőben

A mai frissítés magával hoz némi egyensúlyi változást Peninsular War-ban, a szörnyek képességeiben, a karakterek képességeiben és a küldetések jutalmazásában. Ezek mellett javítanak néhány fordítási hibát, frissítik a Special Shop-ot és némi bugfix is becsúszik majd.

Az 1.0.0.8-as frissítés csökkenti a mezei szörnyek védelmi értékeit (HP vagy Védelem) és az alacsony szintű insták is könnyebbé válnak. Megnövelik a Chain Bónuszt és néhány class skill hatását módosítják. További részleteket majd a Patch Note-ban láthatunk. (frissítés: közben meg is érkezett)

Bless Online - Egyensúlyi frissítés és mikre számíthatunk a közeljövőben

Ami pedig a jövőt illeti, olyan nyalánkságok érkeznek majd, mint a Ranger patch. Az 1.0.0.8.-as frissítésben ha minden igaz csökkenni fog a Ranger bizonyos képességeinek CD-je. Azonban tisztában vannak vele, hogy ezen kívül vannak még problémák a karakterrel, így jelenleg a Ranger class magas prioritást élvez ezen a téren.

A Ranger-en kívül természetesen a többi class-nál is várhatóak módosítások. Amire még számíthatunk az a Chain Bonus átalakítása. Jelenleg úgy néz ki, hogy a Chain Bonus megszakad a következő esetekben: ha Miss, Dodge, Resist, vagy Immune találatot sikerül végrehajtatnunk. Ez a jövőben változni fog és kizárólag a Miss esetében szakad majd meg a lánc. A Miss-t könnyebben elkerülhetjük, ha fejlesztjük a Hit Rating-et. Ezt a változást is a közeljövőben ígérik.

Végül pedig szó esett az Action Target módról. A fejlesztési folyamat során úgy találták, hogy kizárólag a Berserker-nek tudják garantálni a zökkenőmentes Action Target módot. Jelenleg is azt tervezik, hogy a többi class-nál is megoldják ezt a dolgot, kivéve a Paladin esetében, amely kizárólag a jó öreg Tab-os célzással rendelkezik majd. Ez azonban jelenleg nem élvez prioritást a cégnél, de természetesen nincs elvetve a dolog.