Bless OnlineHírekKiemeltMMORPG

Bless Online – Csak úgy repkednek az interjúk mostanában

A Bless Online hype gépezete lassan, rozsdásan, csikorogva de úgy tűnik mifelénk is kezd beindulni. Korábban már közöltünk egy interjút, ami Jae-hoon Jeon játékigazgatóval készült, ám nem az volt az egyetlen a napokban.

Bless Online - Csak úgy repkednek az interjúk mostanában

A mi új, legjobb barátunk jó néhány interjút adott az elmúlt időszakban, amiknek többségében ugyanazon kérdésekre adta ugyanazt a sablon választ. Ezzel a mai írással néhány további válaszát szeretnénk megosztani veletek, ami a legutóbbi interjúból kimaradt.

Többek közt megtudhattuk tőle, hogy a Steam early access indulása után, nagyjából fél évig tervezik, hogy ebben az állapotban tartják a játékot. És ha minden igaz nem kell semmilyen wipe-tól sem tartani az early access szakasz lezárásával, mivel egy nyílt béta szakaszként tekintenek erre az időszakra.

Ami a grindolás mértékét illeti itt nálunk nyugaton, úgy tűnik azon dolgoznak, hogy egy olyan szintezési élményt hozzanak létre külön nekünk – nyugati játékosoknak -, ami megfelel a szánk ízének. Ebben benne lesz mindenféle jutalom a fejlődés során és a játék fejlődési szakasza a történetre, a küldetésekre és a dungeon-ökre fog összpontosítani, nem pedig a grindolásra.

Megtudtuk, hogy a játék stabilitásán is keményen dolgoznak, amibe ugye a töltési idő csökkentése is beletartozik, de összességében az RvR csaták miatt elsődleges fontosságú ennek a kérdésnek a megoldása, mivel az egy elég nagy részt kap a játék tartalmában.

A grafikához is hozzápiszkálnak, ezért könnyen elképzelhető némi vizuális javulás, azt ugye már mondanunk sem kell, hogy a harci animációkat pedig folyamatosan cserélik le, vagy továbbfejlesztik.

Szóba került a region lock is, az amerikai és európai szervereken, de nem terveznek ezzel élni. Persze vannak kivételek, de ez nem rajtuk, hanem az aktuális partnerüktől függ, aki az adott régióban kiadja a játékot.

Kontroller támogatásban egyelőre nem gondolkodnak, de soha nem mondják, hogy soha. A közvetlen kereskedelem jelenleg nem érhető el a játékban, de ez még nem végleges. Ami pedig rendkívül figyelemfelkeltő, az a Housing rendszer, ami úgy tűnik elérhető lesz a játékban valamikor.

Megtudhattuk azt is, hogy az indulás után nem sokkal hozzáadnak a játékhoz 20, illetve 40 fős PvE raideket. A magasabb szinteken pedig 15v15 PvP és 10v10 battlefield vár majd minket. No meg persze a large scale war rendszer. További ezzel kapcsolatos tartalmakat is terveznek, de ezekről nem beszélhet még jelenleg.

Ami pedig a P2W-t illeti, még jelenleg nem véglegesítették a bevételszerzési tervüket, de figyelembe veszik a P2W problémakört. Ami annyit jelent, hogy egyszerűen nem fog megtörténni, hogy P2W lesz a játék. Erről is később adnak bővebb információt.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár