Bless OnlineHírekKiemeltMMORPG

Bless Online – Content token és Lumena shop a P2W ellen!

Érkezett egy kis bejegyzés nemrég a Bless Online hivatalos DIscord felületén, ami az új harcrendszerről és az ingame shop-ról szól, illetve egy valutaváltó rendszerről.

Bless Online - Content token és Lumena shop a P2W ellen!

Nagyon sok időt öltek a játék harcrendszerének átdolgozásába. Ez ugye egy igencsak kényes probléma volt már a játék indulásától kezdve, hiszen nagyon sok embernek nem tettszett. Rhythmic Combat-ként hivatkoznak az új rendszerre, amiben először 2 Stance skillt kell kiválasztani a 6-ból, majd 4 hagyományos skillt, amik megfelelnek nekünk. Tehát 1. lépés: Stance kiválasztása, 2. lépés: alap képességek kiválasztása, 3. lépés: Kombók használata.

Bless Online - Content token és Lumena shop a P2W ellen!

Elmondásuk szerint a harc már jóval dinamikusabb a sok kombó miatt, mint korábban, ezért valamivel nehezebbé is vált. A kombók kiaknázásának lehetőségével élő játékosok használhatják csak ki igazán a karakterük mögött rejlő erőt. A különböző képességek megszerzésének és fejlődésének mechanikáját teljesen átdolgozták, ahogy a felszereléseink fejlesztésének mechanikáját is. Például a drágaköveket, amik a képességek fejlesztéséhez kellenek számos úton megszerezhetjük. Itt felütheti mocskos fejét a P2W démona, de semmi izgalom, hiszen elmondásuk szerint a játékra fordított valódi pénz mennyiség nem befolyásolja a drágakövek megszerzésének menetét, vagy mennyiségét.

Bless Online - Content token és Lumena shop a P2W ellen!

Szó esik a party buff-ról is, ami miatt megéri majd partiban játszanunk. A játékosok ösztönzésére, hogy különböző emberekkel játszanak, úgy döntöttek bevezetik a “parti előnyöket”. A parti tagok számának, osztályának, vagy fajának függvényében a parti vezetője kiválaszthat egy combat effektet és egy lifestyle effektet, amit a partiban lévők megkapnak. Ezzel a funkcióval próbálnak minket rábírni egy kis szocializálódásra.

Bless Online - Content token és Lumena shop a P2W ellen!

Az in-game shop-ról is szó esik, amivel kapcsolatban ismét megtudhatjuk, hogy nem lesz P2W és a Bless Online bevételi rendszere teljesen felhasználóbarát lesz. Lesz a játékban egy úgynevezett Content token shop. Ebben a shop-ban olyan tokenekért vásárolhatunk majd, amiket játék közben kapunk, csupán azért mert játszunk. Ez a token egy speciális játékbeli valuta lesz. A másik játékbeli bolt, a Lumena shop. Itt lehet majd a valódi pénzért vásárolt Lumena-ért cserébe vásárolni kényelmet elősegítő és kozmetikai tárgyakat. Van azonban egy harmadik dolog is és itt kezd el érdekessé válni a történet, ugyanis lesz még egy Lumena Exchange Center nevezetű dolog, ami azoknak a játékosoknak nagy előny, akik a játékon kívül másra nem akarnak költeni. Itt a fentebb említett tokeneket tudjuk majd Lumena-ra átváltani, amiből ugye a rendes item shop-ban vásárolhatunk.

Bless Online - Content token és Lumena shop a P2W ellen!

Bless Online - Content token és Lumena shop a P2W ellen!

A mai napra ígérik a Dev BLog 3. részét is. Kíváncsian várjuk.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár