Bless Online – Bejelentették a Prémium tagság tartalmát

Napok óta megy már a huzavona és a sírás-rívás a Bless Online-al kapcsolatban. A Neowiz végre közzétett egy kérdezz-felelek összeállítást a mostanában leginkább felháborodást keltett kérdésekkel kapcsolatban.

Bless Online - Bejelentették a Prémium tagság tartalmát

Kezdjük a talán legtöbbünket foglalkoztató Prémium előfizetéssel. A Prémium előfizetés egy opcionális lehetőség, amit természetesen nem kötelező igénybe venni. Az pedig, hogy ennek hiánya mennyire befolyásolja a játékot, azt mindenki döntse el maga. Nézzük miket ad a Prémium:

 • Prémium mount skin (Black Wind Caligo)
 • Prémium pet skin (Enchanting Loroshi)
 • Javítási ár csökken 30%-al
 • A Wyvern használati díj 50%-al csökken: A játékosok bármely területek között utazhatnak a Bless világán belül a Wyvern segítségével.
 • Pickaxe: Egy adott időintervallumon belül végtelenszer felhasználható Pickaxe, ami a gyűjtögetéshez kell. Egyébként a hagyományos Pickaxe elhasználódik.
 • Gathering Bag: Végtelen tárhely a gyűjtögethető tárgyaknak.
 • 20%-al több XP mobokból
 • 20%-al több Dungeon pont
 • 20%-al több gold a mobokból
 • További 5 tárgyat lehet regisztrálni a marketen
 • A market adó 10%-al csökken
 • 20%-al növekszik a napi activity pont: A naponta végrehajtható pénzváltás összege a játékban, az Exvhange Office-ban 20%-al nő. Ez egy in-game funkció, ahol a játékosok egy bizonyos mennyiségű Dungeon és Combat pontot (amit a különféle tevékenységek során lehet szerezni) képesek Lumena-ra váltani. Ez a funkció elérhető függetlenül attól, hogy Prémium tagsággal rendelkezünk avagy sem.

Bless Online - Bejelentették a Prémium tagság tartalmát

Bemutatták a Founder csomagokban található exkluzív skineket is, amelyeknek kizárólag kozmetikai funkciójuk van, semmi más. A Premium Customer Service, ami a legdrágább Founder csomagban található, és egy különleges szolgáltatásnak szánták, aminek birtokában az első helyen foglalkozott volna a Support az adott játékos problémájával. A sok negatív krtikia miatt azonban úgy döntöttek, hogy törlik ezt a szolgáltatás. A Collector’s Edition csomag árát lecsökkentették 149,99 dollárra, hogy még több ember számára váljon elérhetővé.

A dungeon reset scroll is szóba került, amiről ugyan azt mondják léteznek, de ugyanakkor nem tervezik pénzért árusítani azokat. A másik mostanában felröppent pletyka, miszerint a  kosztümökön mindenféle bónusz statok vannak nem igaz és a jövőben sem akarnak semmiféle bónusz statot adni a kozmetikai tárgyakra.

Megerősítették továbbá, hogy valóban nincs játékosok közti közvetlen kereskedelmi lehetőség, ezért ezt a marketen keresztül kell megoldani, mivel nem akarnak fekete piacot. A frissítésekkel kapcsolatban elmondták, hogy minden harmadik hónapban várható egy-egy nagyobb frissítés.

Bless Online - Bejelentették a Prémium tagság tartalmát Bless Online - Bejelentették a Prémium tagság tartalmát Bless Online - Bejelentették a Prémium tagság tartalmát Bless Online - Bejelentették a Prémium tagság tartalmát

A teljes kérdezz-felelek összeállítást itt találjátok.