Bless MobileHírekKiemeltMMORPGMobile

Bless Mobile – Már mobilra is érkezni fog a Bless

Egy koreai kiadó a Joycity neve talán ismerősen csenghet, mivel több játékot is kiadtak már a nyugati piacon. Most újabb névvel bővül a listájuk, ráadásul nem is akármivel. Itt a Bless Mobile!

Bless Mobile - Már mobilra is érkezni fog a Bless

Három mobiljátékot mutattak ma be egy konferencián, amiket még az idén el akarnak indítani. Ezek közül az egyik nem volt más mint a Bless online mobil változata, a Bless Mobile. Nem kell megijedni, majd felháborodni, hogy a Neowiz-nek bezzeg erre van ideje. Ezt nem ők fejlesztették. A ThinFun nevű cég fejlesztette, ami a Joycity egyik leányvállalata.

A játék az Unreal Engine 4-et használja, miközben sem a világa sem a története nem egyezik meg a Bless Online-ban megismerttel. A ThinFun szerint “a játék teljesen más jellemzőkkel rendelkezik, mint az eredeti”. A játék 2018 második felében indulhat el és jelenleg Samasung Galaxy Note 5 illetve Apple iPhone 6S telefonokhoz van optimalizálva. Természetesen egy trailert is kaptunk.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár