Blade & Soul – Producer’s Letter 2017 július

Érkezett egy levél a Blade & Soul producerétől Jonathan Lien-től, a játék jövőjével kapcsolatban.

Blade & Soul - Producer's Letter 2017 július

Jonathan elmondja, hogy a játék a nyugati megjelenésének két éve alatt hosszú utat tett meg a közösséggel együtt. Kicsit belemegy a már idén bekerült frissítésekbe, majd megjegyzi, hogy az idei évben mennyire nagy hangsúlyt fektettek a minőség javítására. Egyszerűsítették a skill fát, berakták a Hongmoon tréning szobát, bemutatták a Legendary Accesory tokeneket és az eltávolítható fegyver kinézeteket és még sok mást. Sok hasonló döntés született a közösség által nyújtott visszajelzések alapján.

Jonathan megjegyzi továbbá, hogy senkinek nem kell aggódnia, továbbra is várakozással tekintenek a 2017-es évre és elsődleges fontosságú, hogy a legjobb döntéseket hozzák ezzel is növelve a játék élettartamát. Ezért továbbra is fent tartják a kapcsolatot a közösséggel és odafigyelnek a konstruktív visszajelzésekre, amiket lehetőség szerint megpróbálnak majd teljesíteni, hogy javítsák az általános tapasztalatokat.

Szóba kerül az európai regionális Blade & Soul bajnokság is, amit augusztus 24-én rendeznek meg a Gamescom-on, amit majd az Észak-Amerikai követ szeptember 3-án.

Beszél a közvetlen előttünk álló Fortune Fails frissítésről, amiben felfedezhetünk egy új event-es dungeon-t, ahol egy fürdőruha készlettel gazdagodhatunk. Szintén előttünk áll még a Dark Origins nevű frissítés, ahol két teljesen új magas szintű raid-et, a sztori küldetések folytatását, új dungeon-t, némi rendszer változásokat és egy rakat új ruhát és kozmetikai holmit kapunk majd. A Dark Origins frissítésre augusztusban számíthatunk.

Mivel elég sok megnyilvánulás született azzal kapcsolatban, hogy egyre nehezebben találnak az emberek partnereket a raid-ekhez, ezért konszolidálják a szervereket (milyen szép megfogalmazása ez a szerver összevonásnak). Ez érinti mind az európai mind az észak amerikai szervereket. A végeredmény észak Amerikában két szerverre, Európában pedig három szerverre kerülnek át a játékosok. Erről több részlet lesz még a következő napokban.

Mindezek mellett egy új class is vár ránk a horizonton. Jonathan és az egész Blade & Soul csapat köszöni a sok szeretetet és támogatást és hangsúlyozza, hogy a szenvedélyünk és a lelkesedésünk inspirálja őket a munkában. Reméljük valóban így van.