Blade & Soul – Nova Core Battleground

Már a nyakunkon a legújabb frissítés a Blade & Soul-ban, a Call of the Deep, ami az új dungeon mellett, új battleground-al is vár majd minket, a Nova Core-al.

Blade & Soul - Nova Core Battleground

A Solak-ban felfedezett titokzatos és ősi komplexum célja ismeretlen volt. A kutatók folyamatosan az égi templom létezésének a céljáról elmélkedtek, amíg fel nem fedezték az ősi szövegeket, amiknek segítségével megfejtették a hely titkát. A Nova Core nem csupán egy csodálatos hely volt, hanem otthont adott egy játéknak, amit az ókori emberek játszottak. A kutatók fáradhatatlanul dolgoztak, hogy visszaadják a helynek a régi dicsőségét és mindenki számára elérhetővé tegyék. Csak próbálj meg valamit eltörni odabent…

Hogyan is működik?

A Nova Core egy nagy 6v6-os csatatér, ahol a csapatunkkal együtt dolgozunk egy hatalmas energiasugár irányításán. Ezeket az energiasugarakat csak Pulsar-nak hívják. Célunk, hogy bejuttassuk azt a Gateway-be, hogy pontot kaphassunk. Ehhez a Pulsar két fő útvonalon haladhat át, amely útvonalaknak a haladási irányát a játékosok módosíthatják kapcsolókkal. A kapcsolók állásának állapotát nyomon követhetjük a térképen. Egy Pulsar célba juttatásáért 250 pontot kapunk majd. Természetesen ezt a folyamatot gyönyörűen megnehezítheti egymásnak a két ellenséges csapat. Az a csapat nyer, amelyik eléri az 1800 pontot, vagy több pontja van, amikor az idő lejár.

Blade & Soul - Nova Core Battleground

Jutalmak

A régi jól ismert jutalmak mellett, újak is bekerültek.

  • Battle pontok
  • Heti jutalmak
  • Szezonális jutalmak, beleértve a 60 napos Soul Survivor-t
  • Dragon Forge Fragment (Dragon Forge fegyverek fejlesztésére)
  • Cosmic Pearl (Dragon Forge fegyverek fejlesztésére)
  • Nova Core Soul Shield

Battleground menetrend

A Battleground-ok menetrendje az alábbiakban változik.

Blade & Soul - Nova Core Battleground

Blade & Soul - Nova Core Battleground

Ne felejtsétek, február 7-e!