Blade & SoulHírekKiemeltMMORPG

Blade & Soul – Nova Core Battleground

Már a nyakunkon a legújabb frissítés a Blade & Soul-ban, a Call of the Deep, ami az új dungeon mellett, új battleground-al is vár majd minket, a Nova Core-al.

Blade & Soul - Nova Core Battleground

A Solak-ban felfedezett titokzatos és ősi komplexum célja ismeretlen volt. A kutatók folyamatosan az égi templom létezésének a céljáról elmélkedtek, amíg fel nem fedezték az ősi szövegeket, amiknek segítségével megfejtették a hely titkát. A Nova Core nem csupán egy csodálatos hely volt, hanem otthont adott egy játéknak, amit az ókori emberek játszottak. A kutatók fáradhatatlanul dolgoztak, hogy visszaadják a helynek a régi dicsőségét és mindenki számára elérhetővé tegyék. Csak próbálj meg valamit eltörni odabent…

Hogyan is működik?

A Nova Core egy nagy 6v6-os csatatér, ahol a csapatunkkal együtt dolgozunk egy hatalmas energiasugár irányításán. Ezeket az energiasugarakat csak Pulsar-nak hívják. Célunk, hogy bejuttassuk azt a Gateway-be, hogy pontot kaphassunk. Ehhez a Pulsar két fő útvonalon haladhat át, amely útvonalaknak a haladási irányát a játékosok módosíthatják kapcsolókkal. A kapcsolók állásának állapotát nyomon követhetjük a térképen. Egy Pulsar célba juttatásáért 250 pontot kapunk majd. Természetesen ezt a folyamatot gyönyörűen megnehezítheti egymásnak a két ellenséges csapat. Az a csapat nyer, amelyik eléri az 1800 pontot, vagy több pontja van, amikor az idő lejár.

Blade & Soul - Nova Core Battleground

Jutalmak

A régi jól ismert jutalmak mellett, újak is bekerültek.

  • Battle pontok
  • Heti jutalmak
  • Szezonális jutalmak, beleértve a 60 napos Soul Survivor-t
  • Dragon Forge Fragment (Dragon Forge fegyverek fejlesztésére)
  • Cosmic Pearl (Dragon Forge fegyverek fejlesztésére)
  • Nova Core Soul Shield

Battleground menetrend

A Battleground-ok menetrendje az alábbiakban változik.

Blade & Soul - Nova Core Battleground

Blade & Soul - Nova Core Battleground

Ne felejtsétek, február 7-e!

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár