Blade & Soul: Második születésnap, várható változások

A Blade & Soul koreai MMORPG immáron a második születésnapját ünnepli január 17-én és nem csak eventekre számíthattok, hanem pár érdekes változásra. A változásoknak sokan örülni fogtok, főleg annak, hogy csökkentik a Baleful/Seraph fegyverek upgrade költségét.

Blade & Soul: Második születésnap, várható változások

Január 17-től A Dragon Express boltban vásárolhattok Obsidian gemeket Solar Energy-ért és növelik a Transcendence Engine-ek drop ratejét az Irontech Forge instában. A Baleful és a Seraph fegyverek fejlesztéséhez kevesebb Transformation Stone fog kelleni, és Stage 8-12 között nem lesz szükség Premium Transformation Stone-ra. A napi challengek 9 questre bővülnek, amiből még mindig hármat tudtok majd választani. Megszűnnek továbbá a Draken Legendary accessory tokenek ((Lord of the Flame’s Horns, Zakhan’s Claw, Acrimor’s Wing és Hand of Xanos), és ezeket Draken Core-ra tudjátok beváltani. 200 Draken Core-ból pedig Stage 1 Oath Necklace, Destiny Ring, Eternity Belt, Divine Dragon Bracelet Chest vagy Tiger Bracelet Chest-et tudtok majd venni a Dragon Express-ből.

Blade & Soul: Második születésnap, várható változások

A születésnapi update után a Legendary Jewel és a Legendary Element itemeket 20 arany helyett megvehetitek majd 10 arany plussz 30 Soulstone Crystal és 15 Sacred Crystal-ért is. A frissítés a craftolást is érinti, mégpedig csökkentik a költségeket több guildnél is, például olcsóbban lehet majd Brilliant Key-t gyártani. Az is említésre méltó, hogy érkezik a Costume Customization rendszer, aminek köszönhetően lehet majd saját ízlésünk szerint alakítgatni a ruhákat, például változtatni a színeket, textúrákat.

Hamarosan érkezik a Blade & Soul második születésnapja, és vele együtt számos izgalmas változásra számíthattok.