Blade & SoulHírekKiemeltMMORPG

Blade & Soul – Hívd a szabót! Ja hogy te lettél az. Itt a Tailor Shop!

Közeledik a Blade and Soul második születésnapja itt nálunk nyugaton, Koreában már túl van ötön is, de ez ne zavarjon meg senki, hiszen ez most nem az az alkalom.

Korábban írtunk a várható változásokról, amik között megemlítettük az új Costume Customization rendszert, ami a Tailor Shop nevet kapta. A Tailor Shop segítségével még jobban személyre szabhatjuk karakterünk, mindenféle jelmezek és díszek segítségével.

Blade & Soul - Hívd a szabót! Ja hogy te lettél az. Itt a Tailor Shop!

Csak válasszunk egy szint és egy mintát a kedvenceink közül, hogy aztán olyat alkothassunk, ami kiemel minket a tömegből. Ehhez csupán elő kell hívnunk a Tailor Shop-ot ahol temérdek lehetőség fogad majd minket, ráadásul egyre több lesz belőlük.

A kozmetikai termékek felszabadításához Chromatic Thread-re lesz szükségünk. A kosztümök 10 Chromatic Thread-be kerülnek a díszek pedig 3 Chromatic Thread-be. Miután ez sikerült egy kis ruha ikon jelenik meg rajta, ami azt jelenti, hogy készen áll az átszabásra.

Blade & Soul - Hívd a szabót! Ja hogy te lettél az. Itt a Tailor Shop!

Ha nem rendelkezünk a nekünk megfelelő kozmetikai tárgyakkal ne aggódjunk, Earthen Realm-ben mindenfele találhatunk ruhakereskedőket, akik boldogan szolgálnak ki minket.

Blade & Soul - Hívd a szabót! Ja hogy te lettél az. Itt a Tailor Shop!

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár