Blade & Soul – Call of the Deep frissítés

Február 7-én érkezik a legújabb frissítés a Blade & Soul háza táján a Call of the Deep. Ebben a frissítésben érkezik új dungeon, új battleground és sok más, valamint visszatér a Blade & Soulmate.

Blade & Soul - Call of the Deep frissítés

Valami bujkál a hideg sötétben. Lesz elég erő bennünk, hogy felfedezzük a ‘The Drowning Deeps‘ 6 fős dungiját? Ha igen, akkor megpróbálhatjuk Normal és Hard módban is 55/16-os HM szinten. Ehhez csupán az Act 8, Chapter 20 kell hogy készen legyen.

Ryuka küld el minket egy küldetésre, hogy megtaláljuk Numok-ot a rejtélyes tengeri szörnyet. De mielőtt rálelnénk még le kell győznünk ezt-azt. Azoknak, akiknek sikerül teljesíteniük a kihívást, rendkívüli jutalmakkal gazdagodhatnak.

  • Awakened Numok Earring
  • Awakened Numok Bracelet
  • Numok Weapon
  • Numok Soul Shield
  • Hellion Belt (Legendary Skybreaker Belt fejlesztéshez)
  • Silver Scale Fragment
  • Blood Pearl (Dragon/Exalted Weapon fejlesztéshez)
  • Sea Glass (Storm Dragon/Exalted Weapon fejlesztéshez)
  • Demon Slayer Costume

Blade & Soul - Call of the Deep frissítésBlade & Soul - Call of the Deep frissítésBlade & Soul - Call of the Deep frissítés

Érkezik egy új 6v6 battleground is, Nova Core, ami a történelem legnagyobb régészeti felfedezésének tekinthető. Ezt a hatalmas díszes szerkezetet most újra felfedezték, hogy helyet adhasson a kozmikus bowling számára. Két csapat vesz részt a játékban és egy óriási sugárzó energiagömböt irányít, amit csak Pulsars-nak hívnak. Cél a gömb bejuttatása az ellenfél átjáróiba. A régészek és mesteremberek fáradhatatlanul dolgoztak, hogy a romokat helyreállítsák és visszaadják korábbi dicső fényét a szerkezetnek, ezáltal helyet biztosítva a versenyzők egy új generációjának, eme ősi sportban.

Blade & Soul - Call of the Deep frissítés

Visszatér a Blade & Soulmate is, ami mindenféle napi és heti kihívásokkal tér vissza, no meg sok kosztümmel a Hongmoon Store-ban. Ezen kívül egy Love at First PvP komponens is érkezik vele, ahol egymás elverésével eltört szíveket kell gyűjteni, amiket egyesítve jutalomban részesülhetünk.

Ezen kívül számos más újdonságot is hoz a frissítés. Néhány új Legendary fegyvert, ékszereket, Soul Shield-eket stb. Ne feledjük, február 7!