Blade & SoulHírekKiemeltMMORPG

Blade & Soul – Call of the Deep frissítés

Február 7-én érkezik a legújabb frissítés a Blade & Soul háza táján a Call of the Deep. Ebben a frissítésben érkezik új dungeon, új battleground és sok más, valamint visszatér a Blade & Soulmate.

Blade & Soul - Call of the Deep frissítés

Valami bujkál a hideg sötétben. Lesz elég erő bennünk, hogy felfedezzük a ‘The Drowning Deeps‘ 6 fős dungiját? Ha igen, akkor megpróbálhatjuk Normal és Hard módban is 55/16-os HM szinten. Ehhez csupán az Act 8, Chapter 20 kell hogy készen legyen.

Ryuka küld el minket egy küldetésre, hogy megtaláljuk Numok-ot a rejtélyes tengeri szörnyet. De mielőtt rálelnénk még le kell győznünk ezt-azt. Azoknak, akiknek sikerül teljesíteniük a kihívást, rendkívüli jutalmakkal gazdagodhatnak.

  • Awakened Numok Earring
  • Awakened Numok Bracelet
  • Numok Weapon
  • Numok Soul Shield
  • Hellion Belt (Legendary Skybreaker Belt fejlesztéshez)
  • Silver Scale Fragment
  • Blood Pearl (Dragon/Exalted Weapon fejlesztéshez)
  • Sea Glass (Storm Dragon/Exalted Weapon fejlesztéshez)
  • Demon Slayer Costume

Blade & Soul - Call of the Deep frissítésBlade & Soul - Call of the Deep frissítésBlade & Soul - Call of the Deep frissítés

Érkezik egy új 6v6 battleground is, Nova Core, ami a történelem legnagyobb régészeti felfedezésének tekinthető. Ezt a hatalmas díszes szerkezetet most újra felfedezték, hogy helyet adhasson a kozmikus bowling számára. Két csapat vesz részt a játékban és egy óriási sugárzó energiagömböt irányít, amit csak Pulsars-nak hívnak. Cél a gömb bejuttatása az ellenfél átjáróiba. A régészek és mesteremberek fáradhatatlanul dolgoztak, hogy a romokat helyreállítsák és visszaadják korábbi dicső fényét a szerkezetnek, ezáltal helyet biztosítva a versenyzők egy új generációjának, eme ősi sportban.

Blade & Soul - Call of the Deep frissítés

Visszatér a Blade & Soulmate is, ami mindenféle napi és heti kihívásokkal tér vissza, no meg sok kosztümmel a Hongmoon Store-ban. Ezen kívül egy Love at First PvP komponens is érkezik vele, ahol egymás elverésével eltört szíveket kell gyűjteni, amiket egyesítve jutalomban részesülhetünk.

Ezen kívül számos más újdonságot is hoz a frissítés. Néhány új Legendary fegyvert, ékszereket, Soul Shield-eket stb. Ne feledjük, február 7!

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár