Blade & SoulHírekKiemeltMMORPG

Blade & Soul – Bekerült az új Prémium Tagsági rendszer

A mai napon bevezették a Blade & Soul-ba az új Prémium Tagsági rendszert. Értelemszerűen a réginek búcsút mondhatunk.

Blade & Soul - Bekerült az új Prémium Tagsági rendszer

A csapat célja az volt, hogy megszüntessék a bonyolultságot, javítsák a teljes alapjutalmat és biztosítsák, hogy mindenki erős jutalmakban részesülhessen játék közben. Ledöntötték azt a falat, ami eddig megakadályozta az egyszerű játékosoknak, hogy teljes mértékben élvezhessék a játékot.

Mivel úgyis ma kezdődött a 2nd Anniversary Festival, ezen jeles alkalomból mindenkinek adnak 7 nap Prémium Tagságot, amit a Hongmoon Store-ból vehetünk fel.

Búcsúzzunk el a Prémium szintektől

Mondjunk búcsút a Prémium szinteknek és a pontrendszernek és legyünk részesei sok mindennek, aminek eddig csak Prémium tagsággal lehettünk volna. Innentől kezdve mindenki azon a szinten találja magát, ami eddig a maximum volt. Azok pedig akik már elértek bizonyos szinteket, most Prémium tagságot kapnak cserébe szintjeik alapján.

Blade & Soul - Bekerült az új Prémium Tagsági rendszer

Két eddigi bónuszt tüntettek el a Prémiumból az egyik a Chi Recovery előnye, a másik a Showroom (Wardrobe). Ez már egy mindenki számára elérhető alapszolgáltatás.

A Prémium Tagsággal minden nap 15 Hongmoon érmét kapunk, ha bejelentkezünk a játékba. Ezt egy vakációvédelemmel is ellátták, így akár 45 érmét is felvehetünk egyszerre, ha esetleg nem lenne időnk minden nap belépni.

A Prémium Tagok minden nap vásárolhatnak maguknak egy ládát a Hongmoon Store-ból 30 Hongmoon Coin-ért. Ez minden alkalommal tartalmaz Fortune potikat, egy Rare Element-et, Solar Energy-t és egy Excellent Hongmoon XP Charm-ot, valamint az esélyt, hogy még ritkább tárgyat kaphassunk, mint a Sacred Oil, Gem Powder vagy Legendary Jewel-t. Vagy esetleg egy nagy zsák aranyat.

A Prémium változásait itt nézhetitek meg.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár