Blade & Soul – Bekerült az új Prémium Tagsági rendszer

A mai napon bevezették a Blade & Soul-ba az új Prémium Tagsági rendszert. Értelemszerűen a réginek búcsút mondhatunk.

Blade & Soul - Bekerült az új Prémium Tagsági rendszer

A csapat célja az volt, hogy megszüntessék a bonyolultságot, javítsák a teljes alapjutalmat és biztosítsák, hogy mindenki erős jutalmakban részesülhessen játék közben. Ledöntötték azt a falat, ami eddig megakadályozta az egyszerű játékosoknak, hogy teljes mértékben élvezhessék a játékot.

Mivel úgyis ma kezdődött a 2nd Anniversary Festival, ezen jeles alkalomból mindenkinek adnak 7 nap Prémium Tagságot, amit a Hongmoon Store-ból vehetünk fel.

Búcsúzzunk el a Prémium szintektől

Mondjunk búcsút a Prémium szinteknek és a pontrendszernek és legyünk részesei sok mindennek, aminek eddig csak Prémium tagsággal lehettünk volna. Innentől kezdve mindenki azon a szinten találja magát, ami eddig a maximum volt. Azok pedig akik már elértek bizonyos szinteket, most Prémium tagságot kapnak cserébe szintjeik alapján.

Blade & Soul - Bekerült az új Prémium Tagsági rendszer

Két eddigi bónuszt tüntettek el a Prémiumból az egyik a Chi Recovery előnye, a másik a Showroom (Wardrobe). Ez már egy mindenki számára elérhető alapszolgáltatás.

A Prémium Tagsággal minden nap 15 Hongmoon érmét kapunk, ha bejelentkezünk a játékba. Ezt egy vakációvédelemmel is ellátták, így akár 45 érmét is felvehetünk egyszerre, ha esetleg nem lenne időnk minden nap belépni.

A Prémium Tagok minden nap vásárolhatnak maguknak egy ládát a Hongmoon Store-ból 30 Hongmoon Coin-ért. Ez minden alkalommal tartalmaz Fortune potikat, egy Rare Element-et, Solar Energy-t és egy Excellent Hongmoon XP Charm-ot, valamint az esélyt, hogy még ritkább tárgyat kaphassunk, mint a Sacred Oil, Gem Powder vagy Legendary Jewel-t. Vagy esetleg egy nagy zsák aranyat.

A Prémium változásait itt nézhetitek meg.