Blade IIHírekKiemeltMobileRPG

Blade II – Már javában tart a zárt béta! Próbáld ki te is!

Még január elején írtunk róla, hogy az Action Square és a Kakao Games új mobiljátéka, a Blade II február második felében elindítja a zárt bétát.

Blade II - Már javában tart a zárt béta! Próbáld ki te is!

Így is lett, a népszerű Blade II első ránézésre (is) méltó utódja lesz a korábbi résznek. Maga a játék egy tömény akció RPG játék, ami igencsak impozáns látványvilággal rendelkezik. Aki szereti a hasonszőrű mobiljátékokat, az most ki is próbálhatja, egy Kakao account birtokában, vagy akár egyszerű vendég hozzáféréssel is. A játékban 4 class található, a Gladiator, az Assassin, a Fighter és a Wizard. Az irányítás a jól megszokott módon történik, azonban a harcrendszer tartogat meglepetéseket.

A játékot innen lehet letölteni Androidos készülékekre. Laza 1 GB-ot foglal. Természetesen Steparu is megörvendeztetett minket egy gameplay videóval. Ezt se hagyjátok ki. Globális megjelenésről egyelőre nincs információ.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár