Blade IIHírekKiemeltMobile

Blade II – Elindult az elő-regisztráció a játékra!

Elindult az elő-regisztráció a Blade II nevű akció-RPG mobiljátékra, ami az Action Square és a Kakao Games jóvoltából indulhat el végre hamarosan.

Blade II - Elindult az elő-regisztráció a játékra!

Sokan régóta várják már a folytatást és a februári zárt béta után végre eljutottunk az elő-regisztrációig. A regisztrációt bárki megejtheti, pusztán egy kakao felhasználófiókra lesz szükség. Az elő-regisztrációs oldalon a narancssárga gombra kattintva indíthatjuk el a folyamatot, miután felül kiválasztottuk, hogy Android, vagy iOS rendszerre szeretnénk regisztrálni. Ha rendelkezünk kakao felhasználófiókkal, akkor ezzel a lépéssel meg is vagyunk, miután bejelentkeztünk. Ha nem rendelkezünk, akkor egy egyszerű regisztráció után – amit itt tehetünk meg – végezhetjük el a fenti műveletet.

Azok, akik elő-regisztrálnak az induláskor számos ajándékra számíthatnak. Az indulás napját még nem közölték, várhatóan néhány héten belül megtörténik. Addig is nézelődjetek a játék hivatalos oldalán.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár