Black Geyser – Sikeres magyar RPG Kickstarter-en

Ritkán látni olyan magyar kreációt, ami jól teljesít Kickstarter-en, most viszont a GrapeOcean Techologies megmutatta, hogy lehet másképp is. Nem is olyan rég került fel a crowdfunding oldalra a Black Geyser: Couriers of Darkness, de már most elérte a szükséges összeget.

A Black Geyser: Couriers of Darkness egy izometrikus RPG, ami megkapta a Project We Love Kickstarter kiemelést. A játék Isilmerald királyságában játszódik, ahol a káosz és a kétségbeesés uralkodik. A projektet a régi klasszikusok, mint a Baldur’s Gate és az Icewind Dale inspirálták és egy teljes csapatnyi karaktert vehetünk majd irányításunk alá.

Black Geyser - Sikeres magyar RPG Kickstarter-en

A magyar projekt már több mint 63 ezer dollárt gyűjtött össze Kickstarter-en és még 17 nap van hátra. A fejlesztők kiemelték, hogy sokkal hamarabb elérték a célt, mint azt várták és mindezt több mint 1700 támogatónak köszönhetik, és persze maguknak is.

A Black Geyser: Couriers of Darkness hamarosan eléri a második stretch goal-t, és a harmadik sincs messze, aminél egy új faj kerülhet a játékba. Büszkék vagyunk a fejlesztő stúdióra, hogy képesek voltak ilyen rövid időn belül ekkora sikert elérni.

Amennyiben ti is szeretnétek hozzájárulni egy magyar RPG sikeréhez, látogassatok el a projekt Kickstarter oldalára és támogassátok a játék fejlesztőit.