Black Desert Online – Trade Master LvL2 Guide

A tradelés a Black Desert Online-ban nem tartozik a legizgalmasabb vagy legjövedelmezőbb tennivalók köze alacsony trading szinteken. Viszont Master 2-es szinttől beindul a buli, ugyanis jelentősen nőhetnek a pakkok árai.

További Guide-ok

[Griffon’s Helmet/Elixir] [Kamasylvia XP és pénzfarmolás] [Savage Rift] [Trade Master LvL2] [Food Guide] [World Bossok] [Memory Fragment] [Lovas Guide] [Node rendszer] [Fail Stack] [Item Drop útmutató] [Militia rendszer] [Kamasylvia Part 2 Nodeok] [Dream Horse Dinéh] [Tooth Fairy Forest] [Gyfin Rhasia Temple] [Loopy Tree Forest] [Campsite] [Fairy Guide]

Ezért a célunk, hogy minél gyorsabban felhúzzuk a Trading Life skillünk Master 2-re. Ahhoz, hogy ezt minél hamarabb elérjük nincs más dolgunk mint elkezdeni hordani a pakkokat A-ból B-be. És itt jönnek be a képbe a különböző okoskodások, amiknek a célja, hogy ezt minél gyorsabban csinálhassuk. Két metódust szeretnénk bemutatni nektek, hátha valamelyik felkelti az érdeklődéseteket. Hangsúlyozom a cél itt a minél gyorsabb Master 2 Trade elérésen van és nem a profitszerzésen.

Mindegy hogy csináljuk, van néhány alap dolog amikre szükségünk lesz, hogy a hatékonyságunkat növeljük. Egy legalább +2-es Silver Embroidered Trader ruhára, ami +2-es szinttől 15%-al növeli meg a Trading XP-t.

Black Desert Online - Trade Master LvL2 Guide

Elixir of Flowing Time nevő potira, ami szintén 15 %-al növeli a Trading XP-t. Ha esetleg nem találunk a marketplace-en ilyen potit, viszont rendelkezünk legalább Professional 1-es Alchemy-vel, akkor 3 db Elixir of Time-ból tudunk gyártani 1 Elixir of Flowing Time-ot.

Black Desert Online - Trade Master LvL2 GuideBlack Desert Online - Trade Master LvL2 Guide

Black Desert Online - Trade Master LvL2 Guide

Sute Tea nevű kajára, ami még 8%-ot ad hozzá a Trading XP-hez.

Black Desert Online - Trade Master LvL2 Guide

Első verzió

  1. A lehető legtöbb helyet kell csinálni az inventory-ba, célszerű 50+ szabad helynek lennie és némi teherbírás sem árt.
  2. Irány Velia trader és minden pakkot amit csak tudunk vásároljunk fel.
  3. Mivel a mozgási sebességünk nem igazán lesz szabad szemmel jól látható, ezért Q betűvel guggoljunk le, majd a W nyomogatásával előrebukfencezve induljunk meg a Velia-tól közvetlen jobbra található Finto Farm felé és adjunk le mindent.
  4. Finto farmon is vásároljunk meg mindent amit tudunk és irány vissza Velia trader
  5. Ezt ismételgessük addig, amíg minden pakk el nem fogy a traderektől.
  6. Ezután pattanjunk lóra és irány Heidel, ahol szintén vásároljunk meg mindent és vigyük el Alejandro Farm-ra.
  7. Ha még 15 percen belül vagyunk és van rá időnk, akkor Alejando Farmon is vegyünk meg mindent és vigyük vissza Heidel-be. Ha már túl vagyunk a 15 percen, akkor váltsunk channel-t és kezdjük el az egészet újra Heidel-ből kezdve egy másik channel-en a friss kínálattal.

Második verzió

A második verzió már kicsit érdekesebb. Itt már szükségünk lesz minimum 15 CP-re, minél több szabad Storage helyre Velia-ban és Heidel-ben. Ha sok CP-nk van mindkét városban vásároljunk meg minél több Storage helyet. Ezeket később úgy is el tudjuk adni és minden CP-t visszakapunk. Ezen kívül még nem árt ha egy gyors lovunk is van.

  1. Tegyünk magunkévá egy Container-t valamelyik Storage NPC-nél. Ez 10 CP-be fog kerülni.

Black Desert Online - Trade Master LvL2 Guide

Black Desert Online - Trade Master LvL2 Guide

2. Vásároljunk egy-egy Rezidenciát Lynch Ranch-en és Toscani Farm-on.

Black Desert Online - Trade Master LvL2 Guide

Black Desert Online - Trade Master LvL2 Guide

3. Miután a fentiekkel megvagyunk, irány Heidel és a Trader NPC-től mindent amit csak tudunk vegyünk meg, majd a már fentebb említett Q/W módszerrel közelítsük meg a Heidel-i Storage-t és pakoljuk teli pakkokkal. Ezt a műveletet egészen addig folytassuk, amíg van elérhető pakk vagy teli nem lesz a Storage.

4. Ha Heidel-ben végeztünk irány Veila. Itt szintén vegyünk meg mindent és rakjuk be a Storage-be.

5. Ha  Veila-ban is végeztünk száguldhatunk vissza Lynch Ranch-hez és a házunkban lerakhatjuk a Container-t.

6. Container-ből ki tudjuk venni az összes Heidel-ben berakott pakkunkat, amiket itt helyben le is adhatunk a Lynch Ranch-i Trader NPC-nél.

7. Szedjük fel a házból a Container-t és árkon bokron keresztül irány Toscani Farm.

8. Toscani Farm-on megint lerakjuk a Conatiner-t, kivesszük belőle a Veila-s pakkokat és leadjuk a Trader NPC-nél.

9. Szedjük fel a Container-t, váltsunk channel-t és ismételjük meg az egészet.

Elvileg mindkét módszer esetében 30-60 óra alatt Master 2-re húzhatjuk a Trading-et. A két verzió közti különbség a távolságon van. Ha 500 méteren belül szállítjuk a pakkjainkat, akkor kevesebb XP-t kapunk. Ez minden bizonnyal az első verziónál fennáll. A második verzió kicsit komplikáltnak tűnhet, viszont több xp-t is ad. Mind két verziót teljesíthetjük 15 percen belül, ami ugye a channel váltásnak a CD-je. Innentől kezdve csak rajtatok múlik melyik verziót választjátok.

Ha további Black Desert Online Guide-okra vagytok kíváncsiak itt találtok párat.