Black Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – A Koreaiak véleménye a Lahn Awakening-ről és az Awa skill animációk

Január 11-én érkezett meg a Lahn Awakening Koreában a Black Desert Online-ba. Az új class már önmagában is felkeltette a koreai játékosok figyelmét a karakter mozgékonysága miatt, így már-már epekedve várták az awakening-et. Öt nap alatt persze rommá játszották magukat vele, így már volt mire alapozni a véleményüket.

Black Desert Online - A Koreaiak véleménye a Lahn Awakening-ről és az Awa skill animációk

A Lahn számos képessége rendelkezik Super Armor-al és Forward Guard-al és elég mobilis karakternek is mondható. Viszont egyik nagy hátránya, hogy a skillek animációját nem lehet cancelezni. Remekül lehet vele grindolni például a Desert Naga/Fogan, Gahaz, Pirate Island területeken, ahol gyorsan akár egy skillből is meglehet ölni vele a csoportos mobokat. Ugyanakkor a hatékonysága esik azokon a területeken ahol a szörnyeknek több a HP-ja, mint például Navarn Steppe (Wolf), Manshaum, Ronaros vagy Gyfin Rhasia Temple.

A koreai játékosok szerint PvP-ben hiányzik a jó DPS, mivel nagyban függ a grab képességektől, viszont az accuracy-val vannak problémái a class-nak. Sokan várták úgy a Lahn-t, mint a Mystic ellenpárját, azonban miután kiderült, hogy a Mystic jobban oda tud verni mint számítottak rá, ezért ez nem jött be.

De nézzük a véleményeket.

 • Gyorsan lehet kombózni vele és a váltás az Awakening és Pre-Awakening között meglehetősen könnyű. Emiatt kényelmesen lehet használni a buffokat és az Absolute képességeket.
 • A legjobb grindolási sebessége van amit valaha láttam. A staminát könnyű kordában tartani, az AoE hatóköre viszont kicsi.
 • Szerintem a grindolási sebessége minden helyzetben eltérő. Remekül haladtam a Pirate Island-en azt hittem milyen jó, egészen addig, míg átmentem Manshaum-ot ölni, ami viszont elég lassan ment.
 • A hatékonysága csökken, amikor olyan helyeken ölünk, ahol a szörnyek erősebbek, például Pila Ku Jail, Feather Wolf, Manshaum stb.
 • Hystria Ruins-ban mintha PvP-znék a szörnyekkel. Nincs rájuk elég képességem amit használni tudnék és nincs semmi olyan skill amivel életben tudnék maradni miután minden CD-re került.
 • Kis AoE-val rendelkezik, ami elég furcsa, olyan mintha az Awakening előtt lenne.
 • Bosszantó, hogy hosszú skill animációi vannak amiket nem lehet megszakítani.

 • Nincs semmi rendes képessége a kezdeményezéshez csak a grab.
 • Mivel elég alacsony az accuracy-ja, ezért a sebzése csökken ha az ellenfélnek vannak Evasion Magic Crystal-jai. Ha nem tudja megragadni ellenfelét a Chain Wheel-el, akkor kénytelen addig futkorászni, míg vissza nem töltődik a skill.
 • Ha sikerül is megragadni a célpontot, még akkor is kevésnek tűnik a DPS-e az accuracy gondok miatt.
 • Igaz, hogy jól sebzi a Mystic-ket, viszont elég nehéz azt mondani, hogy a Lahn lenne a Mystic ellenpárja, mivel a Mystic is nagyon sokat sebez a Lahn-ra.


A videó, ami elindította a pletykákat, hogy a Lahn lesz a Mystic nagy ellenpárja.

Végül pedig nézzük az Awakening skillek animációját.

Blood Flow Blade: Blood Waltz

Blood Flow Blade: Return to Naught

Blood Flow Blade: Piercing Heart

Blood Flow Blade: Chain Wheel

Blood Flow Blade: Descent – Crescent Dance – Flow: Sinister Strike

Blood Flow Blade: Rage

forrás: invenglobal.com

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár