Black Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – Ünnepi eventek és ünnepi hangulat vár ránk

Megérkezett az ünnepi hangulat a Black Desert Online-ba is, vagy inkább mondjuk úgy, hogy mostantól tetőzik. Feldíszített városok és eventek egész hada vár ránk, és a boldog tudat, hogy december 27-én nem lesz karbantartás.

Black Desert Online - Ünnepi eventek és ünnepi hangulat vár ránk

Grow a Cron Tree – December 20-tól december 27-ig

Kezdjük rögtön az eventekkel. Kezdésnek itt van nekünk a Grow a Cron Tree event. Minden nagyobb városban fel van állítva egy kis fenyőfa, amit fel kell díszítenünk. Ehhez nincs más dolgunk, mint a fa mellett álló fiúcskától felvenni egy küldetést, majd két másik NPC-vel beszélni városban, hogy megkapjuk a díszítéshez szükséges tárgyat. Ha ez megvan beszéljünk a fenyőfával, de lehetőleg úgy, hogy senki se lássa, mert a végén még hülyének néznek, hogy egy fával beszélgetünk. Ha túl vagyunk rajta, akkor kész is vagyunk leadhatjuk a küldetést, aminek jutalma egy kis ládikó lesz, ami mindenféle jót adhat nekünk. De úgyis csak Black Stone (Armor)-t fog.

Drop Drop Drop!

A Drop Drop Drop! event három részre osztható. Az első része a The Grandpa Cron Drop, amiben Grandpa Cron megjelenik Velia, Heidel, Calpheon, Altinova és Valencia City felett, hogy szórjon némi ajándékot. Hogy miket azt itt megnézhetitek. Az event december 20-tól december 27-ig tart.

A második részben találjuk a The Memorable Drop eventet, aminek hála szörnyek ölésével, halászattal és gyűjtögetéssel is kaphatunk Memory Fragment-et. Ez az event december 20-tól egészen január 3-ig tart.

A harmadik és egyben utolsó rész a The Golden Drop event, aminek keretein belül a már jól ismert és mindenki által szeretett Golden tárgyak (Golden Dagger, Golden Backpack, Golden Coelacanth) eshetnek, szörnyek ölése, gyűjtögetés vagy halászat során.

Az ünnepek miatt a sivatagban nem kerülnek ránk a sivatagi debuffok december 20-tól egészen január 10-ig.

A szokásos javítgatások és class változások közül érdemes kiemelni a Ninja/Kunoichi most érkezett változásait. A Ghost Step skill mozgási távolsága megnőtt és a karakter alap AP értéke LvL 60-on megnőtt 21-el. Ennek következtében a PvE sebzése nagyban megnőtt. A PvP sebzését az AP növekedés miatt 7,8%-al csökkentették. A Kunoichi is ugyanezeket az említésre méltó változásokat kapta.

Egyéb változások

  • Demibeast Zone szörnyeinek evasion értéke 10%-al csökkent
  • A “Trace” tárgyak (Trace of Battle, Trace of Chaos, Trace of Death, Trace of Hunting stb.) esési esélyeit csökkentették a Valncia-i és Kamasylvia-i szörnyeknél 50%-al.
  • Bekerült egy Black Spirit küldetés is, amiből egy Maid-et kaphatunk. Választhatunk egy Storage Maid és egy Transaction Maid közül.

A változások teljes listáját, ahogy mindig, megtalálhatjátok a Black Desert Online hivatalos fórumán.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár