Black Desert Online – Újabb bann hullám

Emlékeztek még a decemberi nagy bannfestre? Amikor is GM Rhotaaz több hónapos információgyűjtés után 574 botot használó játékostól szabadította meg a Black Desert Online-t? Örömmel jelenthetjük, hogy a ‘banhammer’ ismét lecsapott.

Black Desert Online - Újabb bann hullám

Legutóbb decemberben 574 felhasználót bannoltak, akik fishing bottal próbálták megkönnyíteni az életüket. Most is hasonló a helyzet, csak annyi különbséggel, hogy most alig több mint egy hónap alatt 647 felhasználót vágtak ki a játékból. Ezeknek többsége most is a fishing botnak köszönheti a hirtelen távozást, de ebben az eresztésben már voltak egyéb jellegű botokkal tevékenykedő elemek is.

GM Rhotaaz ez alkalommal is elmondta, hogy elkötelezettek a csalók kitiltása mellett és mindenki hasonló következményekre számíthat, aki külsős program segítségével automatizálja a játékot, ezáltal tisztességtelen előnyhöz jutva. Továbbá kiemeli, hogy rendkívül precízen jártak el az esetekben, hogy még véletlenül se bannoljanak ki olyat, aki nem szolgált rá. Éppen ezért fellebbezésnek nincs helye!