Black Desert OnlineHírekMMORPGVillámhír

Black Desert Online – Újabb bann hullám

Emlékeztek még a decemberi nagy bannfestre? Amikor is GM Rhotaaz több hónapos információgyűjtés után 574 botot használó játékostól szabadította meg a Black Desert Online-t? Örömmel jelenthetjük, hogy a ‘banhammer’ ismét lecsapott.

Black Desert Online - Újabb bann hullám

Legutóbb decemberben 574 felhasználót bannoltak, akik fishing bottal próbálták megkönnyíteni az életüket. Most is hasonló a helyzet, csak annyi különbséggel, hogy most alig több mint egy hónap alatt 647 felhasználót vágtak ki a játékból. Ezeknek többsége most is a fishing botnak köszönheti a hirtelen távozást, de ebben az eresztésben már voltak egyéb jellegű botokkal tevékenykedő elemek is.

GM Rhotaaz ez alkalommal is elmondta, hogy elkötelezettek a csalók kitiltása mellett és mindenki hasonló következményekre számíthat, aki külsős program segítségével automatizálja a játékot, ezáltal tisztességtelen előnyhöz jutva. Továbbá kiemeli, hogy rendkívül precízen jártak el az esetekben, hogy még véletlenül se bannoljanak ki olyat, aki nem szolgált rá. Éppen ezért fellebbezésnek nincs helye!

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár