Black Desert Online – Új World Boss és Maehwa buff

A koreai Black Desert Online-ban a legutóbbi karbantartás során érkezett néhány izgalmas változás. Ezek közé tartozik az új World Boss, ami új boss fegyvert is hozott, valamint a Maehwa kapott némi alap AP növelést.

Black Desert Online - Új World Boss és Maehwa buff

Kezdjük talán a legérdekesebb újdonsággal, az új world boss-al. Az új world boss neve Mirumok Destroyer Offin (ismerős igaz?) és minden vasárnap 17.30 körül jelenik meg Mirumok Ruins-ban 30 perccel az értesítő üzenetet követően. Egy új tárgyat szerezhetünk Offin megölésével, az Offin Tett’s barrier-t. Ezt kizárólag a Top 30 játékosok kaphatják meg. Az Offin Tett’s barrier beváltásával megkaphatjuk az Offin Tett fegyvert. Ehhez mindössze 100 db-ra lesz szükségünk. Egyéb jutalmunk lehet JIN/WON/BON Cobelinus, Valtarra Eclipsed Belt, Forest Fury és egy Offin Tett’s Light Weapon Box.

A másik említésre méltó változás az Maehwa buff. A korábbi karakterek után a Maehwa is megkapta az alap AP növekedést, ami 60-as szinten 17 AP növekedést jelent. Ennek megfelelően a PvE sebzése megnő és a PvP sebzést csökkentik 6,5 %-al, hogy az eddigi szinten tartsák.

Egyéb változások nagy vonalakban.

  • A Dark Knight kapott egy új passzív skillt. 15-ös szinten kapja meg automatikusan és +150 manát ad.
  • A Mystic Adamantine, Flow: Mass Destruction, Fist Fury, Thunder Pound, Flow: Death Clout, Combo: Splinter Thud, Combo: Bolster Thump, Soul Basher, Hidden Claw képességei már csak 5-el csökkentik ütésenként az MP/SP/WP-t 10 helyett.
  • A Carrot, High Quality Carrot, Special Carrot, High Quality Carrot Juice és a Special Carrot Juice már 2x annyi HP-t tölt vissza mint eddig.
  • A weapon box-ok drop rate-je 50%-al megnőtt a World Boss-okból.
  • A Scroll Written in Ancient Language drop rate-je 50%-al megnőtt a következő szörnyekből: Lava Fafalun, Lava Searcher, Lava Faolun