Black Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – Új World Boss és Maehwa buff

A koreai Black Desert Online-ban a legutóbbi karbantartás során érkezett néhány izgalmas változás. Ezek közé tartozik az új World Boss, ami új boss fegyvert is hozott, valamint a Maehwa kapott némi alap AP növelést.

Black Desert Online - Új World Boss és Maehwa buff

Kezdjük talán a legérdekesebb újdonsággal, az új world boss-al. Az új world boss neve Mirumok Destroyer Offin (ismerős igaz?) és minden vasárnap 17.30 körül jelenik meg Mirumok Ruins-ban 30 perccel az értesítő üzenetet követően. Egy új tárgyat szerezhetünk Offin megölésével, az Offin Tett’s barrier-t. Ezt kizárólag a Top 30 játékosok kaphatják meg. Az Offin Tett’s barrier beváltásával megkaphatjuk az Offin Tett fegyvert. Ehhez mindössze 100 db-ra lesz szükségünk. Egyéb jutalmunk lehet JIN/WON/BON Cobelinus, Valtarra Eclipsed Belt, Forest Fury és egy Offin Tett’s Light Weapon Box.

A másik említésre méltó változás az Maehwa buff. A korábbi karakterek után a Maehwa is megkapta az alap AP növekedést, ami 60-as szinten 17 AP növekedést jelent. Ennek megfelelően a PvE sebzése megnő és a PvP sebzést csökkentik 6,5 %-al, hogy az eddigi szinten tartsák.

Egyéb változások nagy vonalakban.

  • A Dark Knight kapott egy új passzív skillt. 15-ös szinten kapja meg automatikusan és +150 manát ad.
  • A Mystic Adamantine, Flow: Mass Destruction, Fist Fury, Thunder Pound, Flow: Death Clout, Combo: Splinter Thud, Combo: Bolster Thump, Soul Basher, Hidden Claw képességei már csak 5-el csökkentik ütésenként az MP/SP/WP-t 10 helyett.
  • A Carrot, High Quality Carrot, Special Carrot, High Quality Carrot Juice és a Special Carrot Juice már 2x annyi HP-t tölt vissza mint eddig.
  • A weapon box-ok drop rate-je 50%-al megnőtt a World Boss-okból.
  • A Scroll Written in Ancient Language drop rate-je 50%-al megnőtt a következő szörnyekből: Lava Fafalun, Lava Searcher, Lava Faolun
Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár