Black Desert OnlineHírekKiemeltMMORPG

Black Desert Online – Új fegyver Koreában

Az Inven Global-tól megtudhattuk, hogy június 22-én egy új fegyver érkezett a koreai Black Desert Online-ba. A fegyver neve Trina Musket és egy speciális golyót használ, amit Trina Lead Bullet-nek hívnak.

Black Desert Online - Új fegyver Koreában
forrás: https://www.invenglobal.com/

A Trina Musket rendkívül hatékony a Node War-okon és a Conquest War-okon. Lövöldözhetjük az ellenséget a falakról, hogy megvédjük a kaput és a barikádokat. A fegyvert a main hand-be lehet felvenni, a lőszert pedig az off-handbe. Kettőt lehet vele lőni, majd újra kell tölteni. A fegyvert ugyanúgy Black Stone-al lehet enchantolni mint bármilyen más fegyvert. Enchantolás közben nő a fegyver AP-ja és Accuracy-ja.

A Trina Musket megszerzéséhez egy küldetés sorozatot kell megcsinálni. A fegyverrel 20 méterről lehet tüzelni, azonban guggolva ez a távolság 30 méterre emelkedik. A sebzés Bleed sebzést is okoz, ami 3 másodpercenként 30 Bleed sebzést okoz 17 másodpercen keresztül. Minden sikeres találat után ez az idő resetelődik. A Trina Lead Bullet-et nem lehet enchantolni. Amint a durability-je eléri a 0-át, újat kell craftolnunk.

A Trina Musket-et és a Trina Lead Bulletet is van lehetőségünk craftolni. Ezt egy újonnan hozzáadott Processing Skill segítségével tehetjük meg. A Trina Musket-hez szükséges alapanyagok: 5 Steel, 1 Fir Timber, 1 Pure Iron Crystal, 1 Fine Hard Hide. A Trina Lead Bullets alapanyagi pedig: 5 Lead Ingots, 10 Powder of Flame, 5 Rough Stones, 1 Fire Horn.

forrás: https://www.invenglobal.com/

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár