Black Desert Online – Új fegyver Koreában

Az Inven Global-tól megtudhattuk, hogy június 22-én egy új fegyver érkezett a koreai Black Desert Online-ba. A fegyver neve Trina Musket és egy speciális golyót használ, amit Trina Lead Bullet-nek hívnak.

Black Desert Online - Új fegyver Koreában
forrás: https://www.invenglobal.com/

A Trina Musket rendkívül hatékony a Node War-okon és a Conquest War-okon. Lövöldözhetjük az ellenséget a falakról, hogy megvédjük a kaput és a barikádokat. A fegyvert a main hand-be lehet felvenni, a lőszert pedig az off-handbe. Kettőt lehet vele lőni, majd újra kell tölteni. A fegyvert ugyanúgy Black Stone-al lehet enchantolni mint bármilyen más fegyvert. Enchantolás közben nő a fegyver AP-ja és Accuracy-ja.

A Trina Musket megszerzéséhez egy küldetés sorozatot kell megcsinálni. A fegyverrel 20 méterről lehet tüzelni, azonban guggolva ez a távolság 30 méterre emelkedik. A sebzés Bleed sebzést is okoz, ami 3 másodpercenként 30 Bleed sebzést okoz 17 másodpercen keresztül. Minden sikeres találat után ez az idő resetelődik. A Trina Lead Bullet-et nem lehet enchantolni. Amint a durability-je eléri a 0-át, újat kell craftolnunk.

A Trina Musket-et és a Trina Lead Bulletet is van lehetőségünk craftolni. Ezt egy újonnan hozzáadott Processing Skill segítségével tehetjük meg. A Trina Musket-hez szükséges alapanyagok: 5 Steel, 1 Fir Timber, 1 Pure Iron Crystal, 1 Fine Hard Hide. A Trina Lead Bullets alapanyagi pedig: 5 Lead Ingots, 10 Powder of Flame, 5 Rough Stones, 1 Fire Horn.

forrás: https://www.invenglobal.com/