Black Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – Új Boss gear, Livre’s Gloves

Megérkezett a koreai Black Desert Online-ba a legújabb Drieghan frissítés, ami számos újdonságot tartalmaz az új zónán kívül.

Az ékszerekről már beszéltünk, most jöjjön egy vadi új Boss ruhadarab, a Livre’s Gloves. Természetesen tartsuk észben, hogy nálunk közel sem biztos, hogy ez lesz a neve.

A Livre’s Gloves Evasion értéke nagyon magas, és set effektet is ad, ha más egyéb Boss tárgyakkal együtt hordjuk, csak úgy mint a Bheg’s Gloves. PEN-re húzva 62 DP érhetünk el vele, ami 2-vel több mint amit a PEN Bheg’s Gloves ad. Ami az Evasion értéket illeti a PEN Livre’s Gloves 33 (+103) Evasion-t ad, ami jóval több mint a Bheg’s Gloves 26 (+78)-as értéke. Amiben rosszabb mint a Bheg’s Gloves, az a Damage Reduction, ami a Livre’s Gloves-on 29 (+17), a Bhegs” Gloves-on pedig 34 (+19), valamint az Accuracy, ami a Livre Gloves-on 25, míg a Bheg’s Glove-on 50.

Black Desert Online - Új Boss gear, Livre's Gloves

A Livre’s Gloves nem tűnhet rossz választásnak, de sok koreai játékos megkérdőjelezi a hatékonyságát. A koreai trend az Accuracy fontosságát tartja első számú prioritásnak, de a Livre’s Gloves 25-el kevesebb ad. Nektek mi a véleményetek?

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár