Black Desert Online – Új Boss gear, Livre’s Gloves

Megérkezett a koreai Black Desert Online-ba a legújabb Drieghan frissítés, ami számos újdonságot tartalmaz az új zónán kívül.

Az ékszerekről már beszéltünk, most jöjjön egy vadi új Boss ruhadarab, a Livre’s Gloves. Természetesen tartsuk észben, hogy nálunk közel sem biztos, hogy ez lesz a neve.

A Livre’s Gloves Evasion értéke nagyon magas, és set effektet is ad, ha más egyéb Boss tárgyakkal együtt hordjuk, csak úgy mint a Bheg’s Gloves. PEN-re húzva 62 DP érhetünk el vele, ami 2-vel több mint amit a PEN Bheg’s Gloves ad. Ami az Evasion értéket illeti a PEN Livre’s Gloves 33 (+103) Evasion-t ad, ami jóval több mint a Bheg’s Gloves 26 (+78)-as értéke. Amiben rosszabb mint a Bheg’s Gloves, az a Damage Reduction, ami a Livre’s Gloves-on 29 (+17), a Bhegs” Gloves-on pedig 34 (+19), valamint az Accuracy, ami a Livre Gloves-on 25, míg a Bheg’s Glove-on 50.

Black Desert Online - Új Boss gear, Livre's Gloves

A Livre’s Gloves nem tűnhet rossz választásnak, de sok koreai játékos megkérdőjelezi a hatékonyságát. A koreai trend az Accuracy fontosságát tartja első számú prioritásnak, de a Livre’s Gloves 25-el kevesebb ad. Nektek mi a véleményetek?