Black Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – Úgy tűnik holnap megérkezik a Fairy rendszer hozzánk is

A Pearl Abyss és a Kakao Games ma jelentette be, hogy a Black Desert Online játékosai hamarosan élvezhetik a régóta várt Fairy rendszert, ami a holnapi karbantartás során érkezik majd.

Black Desert Online - Úgy tűnik holnap megérkezik a Fairy rendszer hozzánk is

A tündérek olyan mesebeli teremtmények, amelyek Theiah királynő kegyelme alatt élvezik a virágokat. Egy napon azonban egy arany szakadék nyílt meg a tündér világban. Laila nem tudott ellenállni a kíváncsiságának és belezuhant a Black Desert világába. A játékosok elkezdték keresni a Laila tündéreket, hogy útitársukká tegyék egy ismételhető küldetés segítségével. Mindegyikük olyan különféle képességek birtokába kerülhet, amelyek előnyöket adnak a játékosoknak és élvezetesebbé teszik az életet a Black Desert Online-ban.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb személyiséggel lássák el a tündért, Melissa Hutchison-t kérték fel, hogy a hangját kölcsönözze neki. A tehetséges színésznő számos videojátékban kölcsönözte már a hangját, például a ‘The Walking Dead’ videojáték szériában, vagy a League of Legends Ashe karakterének.

Laila 4 különböző tier-ben érhető el. A tier-ek szintekre vannak osztva. Minden 1. szinten Laila képes lesz véletlenszerűen képességeket szerezni. Alapból minden tündér megkapja a Luck +1 képességet, ami ugye a ritka tárgyak megszerzésének esélyét növeli.

Képességei számos módon segíthetnek, a lantern funkció például segíti a tájékozódást a sötétben. Más képessége például az automatikus Purified Water fogyasztás, ami ideális a sivatagban, de ott van még a víz alatti légzés, vagy az azonnali feltámadás lehetősége szankciók nélkül és végül de nem utolsó sorban az automatikus poti fogyasztás, ha az életerőnk fogytán van.

A játékosok szintezhetik és fejleszthetik a tündérüket oly módon, hogy táplálják különböző tárgyakkal, például Rocaba vagy Grunil tárgyakkal vagy Sweet Honey Wine-al. A legnagyobb tier-ű tündér szintje 40 lehet.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár