Black Desert Online – Úgy tűnik holnap megérkezik a Fairy rendszer hozzánk is

A Pearl Abyss és a Kakao Games ma jelentette be, hogy a Black Desert Online játékosai hamarosan élvezhetik a régóta várt Fairy rendszert, ami a holnapi karbantartás során érkezik majd.

Black Desert Online - Úgy tűnik holnap megérkezik a Fairy rendszer hozzánk is

A tündérek olyan mesebeli teremtmények, amelyek Theiah királynő kegyelme alatt élvezik a virágokat. Egy napon azonban egy arany szakadék nyílt meg a tündér világban. Laila nem tudott ellenállni a kíváncsiságának és belezuhant a Black Desert világába. A játékosok elkezdték keresni a Laila tündéreket, hogy útitársukká tegyék egy ismételhető küldetés segítségével. Mindegyikük olyan különféle képességek birtokába kerülhet, amelyek előnyöket adnak a játékosoknak és élvezetesebbé teszik az életet a Black Desert Online-ban.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb személyiséggel lássák el a tündért, Melissa Hutchison-t kérték fel, hogy a hangját kölcsönözze neki. A tehetséges színésznő számos videojátékban kölcsönözte már a hangját, például a ‘The Walking Dead’ videojáték szériában, vagy a League of Legends Ashe karakterének.

Laila 4 különböző tier-ben érhető el. A tier-ek szintekre vannak osztva. Minden 1. szinten Laila képes lesz véletlenszerűen képességeket szerezni. Alapból minden tündér megkapja a Luck +1 képességet, ami ugye a ritka tárgyak megszerzésének esélyét növeli.

Képességei számos módon segíthetnek, a lantern funkció például segíti a tájékozódást a sötétben. Más képessége például az automatikus Purified Water fogyasztás, ami ideális a sivatagban, de ott van még a víz alatti légzés, vagy az azonnali feltámadás lehetősége szankciók nélkül és végül de nem utolsó sorban az automatikus poti fogyasztás, ha az életerőnk fogytán van.

A játékosok szintezhetik és fejleszthetik a tündérüket oly módon, hogy táplálják különböző tárgyakkal, például Rocaba vagy Grunil tárgyakkal vagy Sweet Honey Wine-al. A legnagyobb tier-ű tündér szintje 40 lehet.