Black Desert Online – Tooth Fairy Forest, grind 59 felett

A Tooth Fairy Forest egy új grindolós hely a Black Desert Online Kamasylvia Part 2-ben. Az 59-60-as játékosokra lett tervezve, Kamasylvia új területeinek nyugati részén.

További Guide-ok

[Griffon’s Helmet/Elixir] [Kamasylvia XP és pénzfarmolás] [Savage Rift] [Trade Master LvL2] [Food Guide] [World Bossok] [Memory Fragment] [Lovas Guide] [Node rendszer] [Fail Stack] [Item Drop útmutató] [Militia rendszer] [Kamasylvia Part 2 Nodeok] [Dream Horse Dinéh] [Tooth Fairy Forest] [Gyfin Rhasia Temple] [Loopy Tree Forest] [Campsite] [Fairy Guide]

A Tooth Fairy Forest szörnyei a Forest Ronaros-ok. Található köztük Catcher, Scout, Marksman és Guardian. Minden szörny 3-4 fős csoportokban leledzik és gyors mozgási sebességgel, valamint elsősorban közelharci támadásokkal próbálják majd elvenni a kedvünk attól, hogy betegyük a lábunk a területükre. A szörnyek sűrűsége elég magas ezen a területen, azonban nincs nagy különbség a többi terület többi szörnye és az itteniek között, így semmi extrém dologra nem kell számítani.

Black Desert Online - Tooth Fairy Forest, grind 59 felett
képek forrása: invenglobal.com

Nem árt ha legalább 59-es szintűek vagyunk mikor ide jövünk és nem árt felkészülni néhány TRI és TET holmival, mielőtt bemerészkedünk a Toot Fairy Forest területére. Az összes Forest Ronaros szörny immúnis az alábbi effektekre: paralysis, stun, down támadások. Ennek következtében eléggé meggyűlik majd velük a bajunk. Azonban öröm az ürömben, hogy ezek a szörnyek knockdown támadások helyett knockback támadásokkal operálnak, így nincs szükség kétféle kavicsra.

Black Desert Online - Tooth Fairy Forest, grind 59 felett
Keletre az erdőben megtalálhatjuk a Tooth Fairy Attic-ot, ahol vásárolhatunk potikat és egyéb dolgokat.

A Tooth Fairy Forest egy jobb alternatívája a Navarn Steppe Wolf farmolásának, de csak ha XP-ről van szó. Pénzben nem az igazi, itt a trash loot a Hoof of Forest Ronaros csak 3,600 silvert ad, ami tekintve hogy nehezebben megszerezhető, annyira nem tűnik jó üzletnek. Esik továbbá egy gyűrű Ring of Forest Ronaros és az újonnan bekerült Lemoria Armor set.

Black Desert Online - Tooth Fairy Forest, grind 59 felett

A Ring of Forest Ronaros a Mark of Shadow-hoz hasonlítható, azonban ezen található még DP stat is. Értékeik megegyeznek, kívéve hogy a Forest gyűrűn van még DP is. Azonban elég nehéz beszerezni, ezért a felfejlesztése jóval költségesebb lehet.

Black Desert Online - Tooth Fairy Forest, grind 59 felett

A Lemoria Armor egy kék armor, ami a Liverto fegyverrel set effektet is ad. Azonban nem sok játékos szereti ezt használni a Grunil vagy a Rocaba helyett mivel a Liverto-t körülményes javítani.

Black Desert Online - Tooth Fairy Forest, grind 59 felett

Mindenesetre egy dolog miatt mindenképp megéri itt ölni. És az a Forest Fury, ami a JIN, BON, WON Magic Crystal-ok alapanyaga.

Black Desert Online - Tooth Fairy Forest, grind 59 felett

Összességében a Tooth Fairy Forest nem rossz választás azok számára, akik az XP-re koncentrálnak, viszont nem ajánlott azok számára, akik csak a pénz miatt ölnének itt.

forrás: invenglobal.com