Black Desert Online – Terrmian Waterpark, Engraving és új Awakening fegyver

Beköszöntött a nyár ismét a Black Desert Online világában és ennek örömére ismét megnyitotta kapuit a Terrmian Waterpark és egyéb nyalánkságok is érkeztek mellé.

Black Desert Online - Terrmian Waterpark, Engraving és új Awakening fegyver

A tavalyi évhez hasonlóan ismét megnyitja kapuit a Terrmian Waterpark, hogy legyen mivel eltölteni az időt a játékban. Az időeltöltés módja ezúttal is eventes küldetések és mini-játékok teljesítésében merül ki. Az event helyszínét egy Termian Waterpark ikon jelöli a térképen és a Termian Mountain területét biztonságos zónává nyilvánították.

Az event Június 27-től egészen Július 18-ig tart majd. További részleteket itt találtok.

Megérkezett a játékba az Engraving, aminek hála a sikeresen PEN-re húzott felszerelésekre és ékszerekre belevésődik a Family nevünk. A 2018 Július 27 előtti PEN-es holmikra ez nem vonatkozik. A gravírozott tárgyakon a Marketplacen nem látszanak majd a Family nevek, azonban láthatóvá válnak, amint bekerülnek az Inventory-ba.

Bekerült a játékba egy új Katan Awakening fegyver is. Értékei: 66-75 AP és All Accuracy +10. A Katan Awakening fegyver a BLack Spirit-en keresztül szerezhető meg a Black Spirit’s Gift IV küldetésen keresztül. Enchantolni nem lehet, de alapból sem rendelkezik rossz értékekkel.

Ami a múlt heti ígéretüket illeti, az Accuracy effekt hatásait felülvizsgálták, hogy azok megfelelő módon fejtsék ki a hatásukat. Számos helytelenül írt skill leírást is javítottak több karakternél is. Természetesen számos egyéb javítás is érkezett, főleg a Ranger, a Musa és a Maehwa karakterek számára.

A változások, javítások és újdonságok teljes listáját megnézhetitek a szokott helyen.