Black Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – Teher könnyítés, PRI/DUO ékszer a mobokból, Fort/Command Post változások stb.

Újabb hét, újabb karbantartás. Újabb tartalmak és változások a Black Desert Online-ban. Ezen a héten megérkeztek azok a változások, amiket egy hete beharangoztak a produceri levélben.

Black Desert Online - Teher könnyítés, PRI/DUO ékszer a mobokból, Fort/Command Post változások stb.

Ezeket röviden vázolnánk, mivel a produceri levélben már ki lettek fejtve részletesen. Balenos és Calpheon területein csökkent a trash drop súlya, így jóval többet bírunk majd el, mint eddig. A mobokból ezentúl eshet kék, vagy jobb PRI/DUO ékszer. És a Fort és Command Post, mostantól egyszerűen megvásárolható a Guild Shop-ból. Az ékszerek listáját, illetve a Fort/Command Post megváltozott árait ebben a cikkünkben olvashattátok.

Ami az eventeket illet, bekerült a ‘The Sheherd Boy’ April Fool’s Event, ami a mai naptól egészen április 4-ig tart majd. Az event keretein belül bárányokat kell majd őriznünk és megvédenünk a gonosz farkasoktól. Jutalmunk a szokásos Memory Fragment, Black Stone, Gold Bar szentháromság lehet, illetve preparált farkasfejek, amiket kilógathatunk a falra és némi Black Crystal Shard is. További részleteket itt találhattok.

A másik event a ‘The Egg Hunt’ is elindult a mai napon és április 11-ig tart majd. Az event ideje alatt küldetések teljesítésével, szörnyek legyőzésével, gyűjtögetéssel és horgászattal szerezhetünk tojásokat.

Oké és most nézzünk minden mást:

 • Hozzáadásra került egy új tárgy, az ‘Adventurer’s Tome’, amit a Black Spirit-nél felvett küldetés teljesítésével tudunk megszerezni. Ha ezt felvesszük, akkor a Prognyl Silver Bar értéke, amit küldetésekből kaphatunk 20%-al nő.
 • Hozzáadásra került a Cron Meal (egy új fajta étel) és a Draught (egy új fajta elixir). Remek buffokat kaphatunk belőlük.
  • Az általuk kapott hatások nem stackelhetőek más ételek vagy elixirek hatásaival.

Black Desert Online - Teher könnyítés, PRI/DUO ékszer a mobokból, Fort/Command Post változások stb.

 • A Lemoria Armor Set effektjei 2,3 vagy 4 darab felvétele után aktiválódnak.
 • Ha kitöröljük egy barátunk a Friend List-ből, akkor az ő listájáról mi is kitörlődünk.
 • Diné a Dream Horse már szabadon felhasználhatja képességeit a Great Desert területén, csak úgy, ahogy a többi helyen.
 • A hátasok death penalty rendszere megváltozott:
  • A ló halálának száma már nincs hatással a tenyésztésre vagy az eladásra
  • A Maximum Stamina a hátasoknál már nem csökkenhet a halálozási számok után

Természetesen, ahogy lenni szokott számos class finomhangolás is történt és egyén apróbb módosítások és javítások. Ezeket a teljes patch note-ban olvashatjátok el.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár