Black Desert Online – Sárga ékszerek Marni’s Stone-ból? Bizony ám!

A mai karbantartás során Koreában hozzáadásra került a Black Desert Online-ban a Marni’s Research Crate.

Black Desert Online - Sárga ékszerek Marni's Stone-ból? Bizony ám!

A Marni’s Research Crate ad egy Great Marni’s Stone-t amelyet fel tudunk tölteni, majd be tudunk váltani egy NPC-nél egy véletlenszerű sárga ékszerért cserébe. A beváltott kő nem kerül elhasználásra, hanem a egy reset után visszaszerezhető.

Ez az új crate szörnyekből szerezhető Valencia, Kamasylvia és Drieghan területein kis eséllyel. Az esélyek nagyobbak olyan szörnyek esetében, mint Gatekeeper, vagy Kvariak Thsira Ruins-ban Drieghan-ban (hehe). A láda használatával egy újabb Great Marni’s Stone-t kaphatunk.

Összesen 19 féle Great Marni’s Stone van és a fent említett területeken kívül lehet szerezni Protty Cavern, Sycraira Underwater Ruins zónáiban is. Csak úgy, mint a már meglévő Marni’s Stone-ok esetében ennél is szörnyek ölésével kell feltöltenünk a Great köveket.

Black Desert Online - Sárga ékszerek Marni's Stone-ból? Bizony ám!
képek forrása: invenglobal.com

Miután feltöltöttük ezeket, beválthatjuk a Test Subject NPC-nél, aki korábban Wacky Toshi néven futott. Itt véletlenszerűen kaphatunk egy sárga ékszert, amelyek között drágább fajták is lehetnek, mint a Tungrad ékszerek, Ogre Ring, de Layten’s Power Stone is.

Black Desert Online - Sárga ékszerek Marni's Stone-ból? Bizony ám!

A beváltó NPC megtalálható Sand Grain Bazaar, Shakatu Territory, Valencia City, Ibellab Oasis, Old Wisdom Tree területein és Valencia, Kamasylvia, Drieghan vadászterületein lévő Node-ok közelében.

forrás: invenglobal.com