Black Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – Rabam’s Enlightenment, Team Battle, Final Battle változások

Ez a hét is gyorsan elment. Ismét túl vagyunk egy karbantartáson és ismét sikerült új tartalmat hozzáadni a Black Desert Online-hoz.

Black Desert Online - Rabam's Enlightenment, Team Battle, Final Battle változások

Tegnap már megírtuk, hogy a még nagyon régen bemutatott Skill Enhancement rendszer, a Rabam’s Enlightenment a mai napon megérkezik. Így is lett.

Mostantól kezdve két fő-fegyver képességünket össze tudjuk kombinálni, ezáltal létrehozva egy új képességet, miután elértük az 56-os szintet. Minden class számára két variáció áll rendelkezésre, amik közül egyet tudunk megtanulni. Ha a későbbiekben meg akarjuk változtatni döntésünk, akkor az Armstrong’s Skill Guide segítségével megtehetjük. A skillek teljes listáját alább megtekinthetitek.

Black Desert Online - Rabam's Enlightenment, Team Battle, Final Battle változások

Ami a Final Battle-t és a Team Battle-t illeti, itt találtok róluk egy részletesebb leírást.

Egyéb változások nagy vonalakban:

  • A feléledés alap CD-je Conquest War esetén 1 perc. A maximum CD azonban 2 perc.
  • Az összesen 500 Contribution pontnál kevesebbel rendelkező játékosoknak csökkent az Contri ponthoz kellő XP mennyisége.
  • Az új Clover Lover event keretén belül [Event] Clover tárgyakat kaphatunk szörnyek megölésével, gyűjtögetéssel és horgászattal. További részleteket itt találtok.
  • A “My Information” UI kinézete visszaállt a korábbi verzióra.

Ennyi lenne dióhéjban. Jó játékot!

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár