Black Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – PvE ékszerek, Outfit változások, Berserker buff

Túl vagyunk ismét egy karbantartáson a Black Desert Online-ban, és néhány nemrég érkezett koreai változást be is raktak nekünk, hogy azért ne csak a koreaiaknak legyen mindig jó.

Black Desert Online - PvE ékszerek, Outfit változások, Berserker buff

Megérkeztek hozzánk is a General ékszerek, amikről nemrég írtunk. Nálunk egy event keretein belül rakták be ezeket. Az event január 10-től január 31-ig tart. Csináljuk meg a Growing Thirst küldetést a Black Spirit-nél, aminek jutalma lesz egy Fierce Fightning Spirit Stone és a General ékszerek közül egy.  Ez után kövessük a Black Spirit további útmutatását, amin keresztül további Fierce Figthning Spirit Stone-okhoz juthatunk. Ezek segítségével tudjuk felhúzni a választott ékszerünket egészen PEN-ig, 100%-os sikerrel. Ráadásul akiknek sikerül, azok közül 100 játékos kiválasztásra kerül az event után, akik 1000 Pearl-el lesznek gazdagabbak.

Indult egy Happy New Year Event is. január 10-től január 24-ig tart majd. Velia, Heidel és Calpheon City-ben <Traveler> Lani egy küldetéssel fogad minket, aminek jutalma egy Mince Pie.

Érkezett némi változás az Outfit-ek rendszerében is. Erről nemrég írtunk részletesebben, csak úgy, ahogy a Berserker erősítéséről is és a Knowledge-ek megszerzésével kapcsolatos változásokról is, amik szintén a mai frissítéssel érkeztek. Ezekről itt olvashatsz bővebben.

A változások teljes listáját megtaláljátok a hivatalos Patch Note-ban.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár