Black Desert Online – PvE ékszerek, Outfit változások, Berserker buff

Túl vagyunk ismét egy karbantartáson a Black Desert Online-ban, és néhány nemrég érkezett koreai változást be is raktak nekünk, hogy azért ne csak a koreaiaknak legyen mindig jó.

Black Desert Online - PvE ékszerek, Outfit változások, Berserker buff

Megérkeztek hozzánk is a General ékszerek, amikről nemrég írtunk. Nálunk egy event keretein belül rakták be ezeket. Az event január 10-től január 31-ig tart. Csináljuk meg a Growing Thirst küldetést a Black Spirit-nél, aminek jutalma lesz egy Fierce Fightning Spirit Stone és a General ékszerek közül egy.  Ez után kövessük a Black Spirit további útmutatását, amin keresztül további Fierce Figthning Spirit Stone-okhoz juthatunk. Ezek segítségével tudjuk felhúzni a választott ékszerünket egészen PEN-ig, 100%-os sikerrel. Ráadásul akiknek sikerül, azok közül 100 játékos kiválasztásra kerül az event után, akik 1000 Pearl-el lesznek gazdagabbak.

Indult egy Happy New Year Event is. január 10-től január 24-ig tart majd. Velia, Heidel és Calpheon City-ben <Traveler> Lani egy küldetéssel fogad minket, aminek jutalma egy Mince Pie.

Érkezett némi változás az Outfit-ek rendszerében is. Erről nemrég írtunk részletesebben, csak úgy, ahogy a Berserker erősítéséről is és a Knowledge-ek megszerzésével kapcsolatos változásokról is, amik szintén a mai frissítéssel érkeztek. Ezekről itt olvashatsz bővebben.

A változások teljes listáját megtaláljátok a hivatalos Patch Note-ban.