Black Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – Mystic Awakening, Campsite, Marni’s Stone

A sok jó mellett, sok rosszat is lehet mondani a Black Desert Online-ról, de egyet nem lehet elvitatni tőle, éspedig a rendszeres és sűrű tartalmi frissítést. Szerencsénkre új tartalomban nincs hiány, még ha lehetne is vitatkozni azon, hogy ez jó-e vagy sem. Mi mindenesetre örülünk neki.

A mai karbantartás is sok újdonságot hozott a játékba. Nagyvonalakban, itt a Mystic Awakening, végre megérkezett a Campsite és bevezették a Marni’s Stone-t is, hogy még gyorsabbá tegyék a fejlődést, ami nem a gyorsaságáról híres. Az új eventekről se feledkezzünk meg. De nézzük szép sorban mit is hozott a mai karbantartás.

Eventek

Snowflakes EventJanuár 4-től – Január 24-ig

30 perc játékidőért cserébe kapunk egy [Event] Snowflake tárgyat, amit beválthatunk mindenféle dobozra, amiből sokféle ajándékot kaphatunk. Minél több Snowflake-t váltunk be, annál jobb dobozt kapunk.

Black Desert Online - Mystic Awakening, Campsite, Marni's Stone

Az Attendance jutalmak megújulva térnek vissza, és már nem csak felesleges dolgokkal lesznek tele, hanem találhatunk majd néhány értelmeset is, mint például Value Pack-ot. Hasonló szellemben újulnak meg a Rookie és Returning jutalmak is.

Campsite

Végre mi is megkaptuk a Campsite-ot, amiről korábban már írtunk. Már lehetőségünk van egy saját kis bázist felállítani bárhol, ha épp úgy tartja kedvünk, mondjuk a kedvenc farmhelyünk közelében. A Campsite-hoz hozzárendelhetünk néhány hasznos funkciót, mint például a felszerelésünk javítása, storage, pénzváltás és buff scroll-ok vásárlása.

A Campsite megkönnyíti a dolgunk, amikor mondjuk valami távoli területen vérben tocsogva kettétörik a kardunk és baromi messze van épp egy kovács aki megjavíthatja, ráadásul 160%-os terheltséggel – mivel a lovunk és 2 várossal odébb legel – tyúklépésben elég hosszú lenne az út.

Akik megcsinálják a [Boss] Witch-Hunting Calpheon-i fő küldetést, azok hozzáférnek a Black Spirit-nél a Survival Guru küldihez. Továbbhaladva belebotlunk még a ‘How to Survive the Wilderness‘ és az ‘Old Moon Guild and Survival Skill’ küldetésekbe, amiknek segítségével megkaphatjuk az Old Moon Camping Tent-et, az Old Moon Camping Anvil-t és az Old Moon Campsite Shop-ot, amit elhelyezhetünk a Campsite-ban. Behr-ben Jensen-nél 100G Gold Bar leperkálása után hozzáférhetünk a Camping Tool-hoz és 10G Gold Bar ellenében az Old Moon Camping Tent-hez is.

A Campsite-ot a sík területeken helyezhetjük el, de nem rakhatjuk le útra, vagy olyan helyre, ahol más tárgyak már vannak.

Marni’s Stone

A Marni’s Stone egy LvL 57-től elérhető tárgy, aminek segítségével gyorsabban fejlődhetünk. Marni’s Stone-t Wacky Toshi-tól vásárolhatunk. Minden Stone bizonyos mob fajtákhoz kapcsolódik. Mindegyik Stone-ak van egy Status értéke, amit feltölthetünk azon mobok ölésével, amikhez maga a Stone tartozik. De mit történik, hogyha teletöltöttük? Beválthatjuk a Stone-oket Wacky Toshi-nál Combat EXP-ért cserébe.

Black Desert Online - Mystic Awakening, Campsite, Marni's Stone

Hogy hol találjuk Wacky Toshi-t?

Black Desert Online - Mystic Awakening, Campsite, Marni's Stone

A Black Spirit-től is kapunk rá egy küldit, hogy teljes legyen a jókedv.

Egyéb változások

  • A Ranger megkapta a kis erősítését, amiről korábban már írtunk.
  • A boss fegyverek drop esélyét átdolgozták. Innentől kezdve több embernek van esélye kapni boss fegyvert.
  • A World Boss eltűnik ha a HP-ja 15 percen belül nem megy 70% alá.
  • A World Boss-ok weapon box drop rate-je 50%-al megnőtt.

A változások teljes listáját a szokott helyen olvashatjátok el.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár