Black Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – Mi a helyzet a botokkal és a bugok kihasználásával?

Korábban már beszámoltunk több alkalommal is a Black Desert Online-ban végzett nagytakarításról, ami többnyire a fishing botot használók ellen irányult. Most újabb fejezethez érkezett a történet.

Black Desert Online - Mi a helyzet a botokkal és a bugok kihasználásával?

A fórumon posztolta nemrég kedvenc GM-ünk GM Rhotaaz, hogy a botok és a különböző hibák kihasználóira fordított figyelem továbbra sem lankadt és szeretné megosztani a játékosokkal, hogyan is állnak a dologgal jelenleg.

A kedvenc témája, a fishbotok ismét a középpontba kerültek, de egyéb harmadik féltől származó program használókat is érintett az újabb banhullám, aminek következtében 226 felhasználótól vettünk búcsút. Morzsoljunk el egy könnycseppet.

A GM-ek látókörébe már más programok is bekerültek, többek között a sokak által régóta emlegetett Marketplace botok. Igaz ezzel még hadilábon állnak, de állítólag a fejlesztőkkel szorosan együttműködve dolgoznak a problémán. Blabla.

Szintén a látóterükbe került a már régóta ismert Hotbar Exploit, ami magában foglalja a játékfájlok szerkesztésére vonatkozó előírások megsértését is, viszont ezt állítólag egy patch-el már javítottak is a héten. Hogy ennek ellenére lehet-e még továbbra is használni? Nos az elég könnyen elképzelhető.

Ami a 226 kibanolt szerencsétlen illeti, fellebbezésnek továbbra sincs helye, így ők már nem tehetnek semmit az ügyük érdekében.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár