Black Desert Online – Mi a helyzet a botokkal és a bugok kihasználásával?

Korábban már beszámoltunk több alkalommal is a Black Desert Online-ban végzett nagytakarításról, ami többnyire a fishing botot használók ellen irányult. Most újabb fejezethez érkezett a történet.

Black Desert Online - Mi a helyzet a botokkal és a bugok kihasználásával?

A fórumon posztolta nemrég kedvenc GM-ünk GM Rhotaaz, hogy a botok és a különböző hibák kihasználóira fordított figyelem továbbra sem lankadt és szeretné megosztani a játékosokkal, hogyan is állnak a dologgal jelenleg.

A kedvenc témája, a fishbotok ismét a középpontba kerültek, de egyéb harmadik féltől származó program használókat is érintett az újabb banhullám, aminek következtében 226 felhasználótól vettünk búcsút. Morzsoljunk el egy könnycseppet.

A GM-ek látókörébe már más programok is bekerültek, többek között a sokak által régóta emlegetett Marketplace botok. Igaz ezzel még hadilábon állnak, de állítólag a fejlesztőkkel szorosan együttműködve dolgoznak a problémán. Blabla.

Szintén a látóterükbe került a már régóta ismert Hotbar Exploit, ami magában foglalja a játékfájlok szerkesztésére vonatkozó előírások megsértését is, viszont ezt állítólag egy patch-el már javítottak is a héten. Hogy ennek ellenére lehet-e még továbbra is használni? Nos az elég könnyen elképzelhető.

Ami a 226 kibanolt szerencsétlen illeti, fellebbezésnek továbbra sincs helye, így ők már nem tehetnek semmit az ügyük érdekében.