Black Desert Online – Megérkezett Vell, a fejleszthető Asula ékszerek és még sok más

Megérkezett Vell a hatalmas tengeri szörny a Black Desert Online-ba és január 28-án már tiszteletét is teszi Margoria megnyitásának 1. évfordulóján. Emellett köszönthetünk új eventeket, egy teljesen új Attendance Reward eventet is, valamint egy jelentős változást az AP értékekben és még sok mást. Nézzük szép sorban.

Black Desert Online - Megérkezett Vell, a fejleszthető Asula ékszerek és még sok más

Eventek

Light Up the Skies event

Az event ideje alatt a Pearl Shopban szerezhetünk be Wish Lantern-t, akár Loyalty-ból is. Ezeket csoportosan eregetve különböző hatásokat kaphatunk. További részleteket itt találhattok.

Az event időtartama: Január 24-től – Február 7-ig

Quest of Fortune Event

Nincs más dolgunk mint az Y-nál elérhető jutalmakból kienni a szerencsesütiket, amiből ha szerencsénk van kaphatunk egy quest papírt is, aminek a végén valami egyszerű, de nagyszerű jutalmat kaphatunk. Ha kevésbé vagyunk szerencsések akkor is kapunk Black Stonet-t, mert abból ugye sosem lehet elég. További részletek itt.

Az event időtartama: Január 25-től – Február 14-ig

Bekerül holnaptól egy új Attendace Reward felület is, amin keresztül Advice of Valks-hoz juthatunk. A részleteket itt láthatjátok.

Az időtartama: Január 25-től – Február 24-ig

Tartalmi frissítések

  • Hozzáadták a játékhoz Vell-t a hatalmas tengeri szörnyet. Itt találhattok részleteket.
  • Megérkezett hozzánk is a karakterek AP-jától függő sebzés növekedés. Ezt Koreában még január elején vezették be, bár úgy tűnik azért kicsit a nyugati eredményekhez igazították az értékeket. 245 AP felett fokozatosan megnő a sebzés az eddigiekhez képest.
    • Az extra sebzés az alábbiakban módosul és külön alkalmazza a Main és az Awa fegyver AP értékekre.

Black Desert Online - Megérkezett Vell, a fejleszthető Asula ékszerek és még sok más

  • Az új Ap értékek miatti sebzés módosulásokhoz hozzá igazították a következő Valencia-i és Kamaslyvia-i szörnyek HP/DP értékét az alábbiak szerint.

Black Desert Online - Megérkezett Vell, a fejleszthető Asula ékszerek és még sok más

  • Az ajánlott AP érték is megváltozik az alábbiak szerint a térképen

Black Desert Online - Megérkezett Vell, a fejleszthető Asula ékszerek és még sok más

  • Bekerültek a játékba a Magic Asula ékszerek.
    • Az Asula Crimson Eye ékszereket most már fejleszthetjük a Weakened Magic Asula ékszerekkel. A Weakened Magic Asula ékszerek bizonyos szörnyekből eshetnek Valencia-ban. Ha minden igaz a fejlesztési esélyük sikeressége nagyobb, mint a már megszokott ékszerek esetében. Ezekről az ékszerekről itt írtunk a koreai megjelenésükkor.

A változások teljes listáját megtaláljátok az eheti patch note-ban.