Black Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – Megérkezett a Guild Union rendszer a játékba

A koreai Black Desert Online-ba némi PvE egyensúlyi változás mellett megérkezett a Guild Union rendszer, aminek hála a klánok már szövetségre is léphetnek egymással.

Black Desert Online - Megérkezett a Guild Union rendszer a játékba

Kilenc vagy kevesebb klán, amelyek 10-90 taggal bírnak képesek egyesíteni erőiket és létrehozni egy olyan Uniót, amely maximum 100 taggal bírhat. Az Unió jelentkezhet és részt is vehet Node/Conquest War-ban. Azok a klánok, amelyek már rendelkeznek Node-al vagy területtel nem csatlakozhatnak Unióba. Továbbá Node/Conquest War alatt sem lehetséges a csatlakozás.

Az a klán, amelyik az Uniót létrehozza lesz a “vezér klán”. A vezér klán vezetője meghatározhatja az Unió nevét és adóelosztási arányát és meghívhat játékosokat az Unióba. A vezér klán vezetője minden hétfőn vásárolhat egy [Guild] Guild Emblem Certificate tárgyat és regisztrálhat egy logót az Unió számára. Az Unió neve és logója kizárólag a Node/Conquest War-on válik láthatóvá mások számára.

Amikor egy klán meghívást kap az Unióba, akkor a vezér klán vezetője nem adhat hozzá kevesebb tagot az Unióhoz, mint a klán aktuális létszáma. A meghívó elfogadása után a meghívott klán nem rendelkezhet több taggal, mint a kijelölt tagok.

Nézzünk egy példát. Ha az ‘A’ klánnak 45 tagja van és a vezér klán 50 tagot jelölt ki az ‘A’ klán számára, akkor az ‘A’ klán nem rendelkezhet csak maximum 50 taggal. Ha a ‘B’ klánnak 20 tagja van és a vezér klán 20 tagban határozza meg a ‘B’ klán létszámát, akkor ők nem lehetnek többen 20 főnél az Unióba való belépés után.

Black Desert Online - Megérkezett a Guild Union rendszer a játékba

Az Uniót bármelyik fél feloszlathatja, kivéve akkor, ha az Unió birtokában van Node vagy terület. Az Unió tagjai nem tudnak Militia-ba csatlakozni. Ha valaki a klánból be van regisztrálva Militia-ba, akkor a klán nem tud csatlakozni az Unióhoz.

Az Unió minden tagja használhat Annex-et, de csak a vezér klán használhat Elephant Nursery-t. Miután a vezér klán sikeresen előhozta az Elefántot, onnantól kezdve bárki használhatja azt.

Ha a klánok, amelyek azonos Unióban vannak háborút indítanak egymás ellen, akkor a tagok képesek lesznek egymást támadni ha épp nincs Node/Conquest War.

Ami a PvE egyensúlyi változásokat illeti, néhány hely kapott némi buffot:

  • Aakman Temple: HP duplázva, AP +10%, Accuracy +4%
  • Hystria Ruins: AP +6%, Accuracy +3%
  • Mirumok Ruins: HP x1.5, AP +10%, Accuracy +4%
  • Gyfin Rhasia Temple: AP +10%, Accuracy +4%
Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár