Black Desert OnlineHírekKiemeltMMORPG

Black Desert Online – Ma indul a 10,000 dollár nyereménnyel kecsegtető globális jelmeztervező verseny

A Pearl Abyss és a Kakao Games örömmel jelentik be az első globális Black Desert Online ‘Costum Design’ versenyét.

Black Desert Online - Ma indul a 10,000 dollár nyereménnyel kecsegtető globális jelmeztervező verseny

Az európai és Észak-Amerikai tehetséges művészek, akik saját jelmezt kívánnak létrehozni, most lehetőséget kapnak arra, hogy kifejezzék kreativitásukat és hozzájáruljanak a Black Desert Online gyönyörűen kialakított világához. Minden régió bekerül egy végső döntőbe, ahol összetűznek Dél-Korea, Japán, Oroszország, Tajvan, Dél-Amerika, Törökország, Thaiföld és Délkelet-Ázsia versenyzőivel.

A globális győztes munkáját a Pearl Abyss hozzáadja a játékhoz és egy kis 10 ezer dolláros nyereménnyel jutalmazza, ami játékbeli Pearl valutában is kérhető. Jutalmakat régiónként is nyerhetnek a résztvevők 3000 dollár értékben, amik szintén kérhetőek Pearl-ben.

A ‘Global Costum Design’ verseny február 7-én indul és március 5-én ér véget. A 10 legjobb Észak-Amerika és Európai művet március 14-én jelentik be és március 19-ig közösségi szavazásra bocsájtják. Március 20-ig minden régiónak meglesz a nyertese. A globális nyertest április 11-én jelentik be.

Akit érdekel a dolog, itt található részletes útmutató.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár