Black Desert Online – Ma érkezik Lahn, igaz még csak a karakterkészítőbe.

A régóta várt új karakter a Lahn ma már tiszteletét teszi a Black Desert Online-ban, igaz még csak a karakter készítőig jut, de ez is valami, hiszen lesz egy hete mindenkinek, hogy létrehozza a tökéletes karaktert.

Black Desert Online - Ma érkezik Lahn, igaz még csak a karakterkészítőbe.

A Kakao Games mai napon kiadott közleménye szerint a játékosok teljesen új sablonokkal dolgozhatnak majd az új karakteren és egy hetük lesz rá, hogy tökéletesre csiszolják, hogy aztán május 23-án beléphessenek vele a játékba. A Lahn hozzáadásával már 16-ra nő a különböző játszható karakterek száma, amelyek mindegyike teljesen egyedi képességekkel rendelkezik

Ezen kívül mindenki, aki megcsinálja Lahn karakterét esélyt kap arra, hogy megnyerjen egy Lahn’s Orchid Fall Classic Set-et és egy 30 napos Merv’s Palette-t, amennyiben jelentkezik a Lahn Customization Contest-re, amiről bővebb infók majd a játék hivatalos oldalán várhatóak.

Mit is tudunk az új Lahn karakterről? Lahn a harcművészetek mestere, aki a távol-keleti dinasztiában tanult. Az ő története akkor kezdődik, amikor papnővé vált, de egy gonosz terv áldozatául esik, ami ahhoz vezet, hogy elveszti szeretőjét a csatamezőn. A vesztesége ráébreszti, hogy csak erővel tudja elérni ideáljait. Azzal az elhatározással, hogy egy nap majd visszatér az otthonába és megvédi azokat, akiket szeret, elindul egy útra, valami nagyobb erő keresésére.

Lahn egy új típusú fegyvert használ, amelyet kizárólagosan csak ő tud használni. Egy “nyújtható” main-hand fegyver, amit Crescent Pendulum-nak hívnak. Ez egy félhold alakú penge, ami egy hosszabb ruhadarabra van felerősítve. Gyilkos pontossággal képes eldobni fegyverét, amit megtámogat az off-hand fegyverével, ami egy rövid pengéjű kard. A Lahn egy nagyon gyors és agilis karakter, amely táncszerű mozdulatokat használ. Nimbus Stride képességével pedig képes siklani a levegőben, eleganciát és hatalmat mutatva.