Black Desert Online – Ma érkezik a Lahn Awakening

Végre megérkezett a várva várt Lahn class Awakening-je a Black Desert Online-ba. Ha a keleti MMORPG-kből tanulhattunk már valamit, az talán az lenne, hogy ha egy nő lép a csatatérre egy kis funkcionális fehérneműben, kezében egy halálosztó fegyverrel, semmiféle meglepődést nem kelt bennünk, ha mindent bedarál. A Lahn pimasz öltözéke ugyan nem, de a sebzése most egy brutális upgrade-et kap

Black Desert Online - Ma érkezik a Lahn Awakening

A  Black Desert Online kiadója tegnap kidobott egy új Lahn Awakening trailert, ma pedig már be is kerül az MMORPG-be. Míg eddig csak a crescent pendulum erejét tapasztalhattuk meg, mostantól indulhat a dara a crimson glaive-ekkel. A glaive-ek számos érdekes képességet hoznak, mint a Furor, a Deadly Dance, a Soul Raid és a Tailspin.

Vessünk egy pillantást az új trailerre.

A crimson glaive-ek-et egy lánc köti össze, és a Lahn igazán látványos lesz tőlük, főleg harc közben. Miután teljesítettük a Lahn Awakening questet, el is kezdhetjük használni őket. A Lahn kifejezetten hatásos távolsági sebzésekkel rendelkezik, és az Awakening után még erősebb és gyorsabbá válik.

Várjuk visszajelzéseiteket a Lahn Awakening-ről a cikk alatt.