BDOGuideBlack Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – Loopy Tree Forest

Az egyik új grind spot a Black Desert Online Kamasylvia Part 2 frissítése óta a Loopy Tree Forest. A szörnyeket ezen a területen Fadus-nak hívják és egyáltalán nincs magas AP vagy DP értékük, ami megkönnyíti az 56 feletti játékosok számára a grindet 150 AP körül.

További Guide-ok

[Griffon’s Helmet/Elixir] [Kamasylvia XP és pénzfarmolás] [Savage Rift] [Trade Master LvL2] [Food Guide] [World Bossok] [Memory Fragment] [Lovas Guide] [Node rendszer] [Fail Stack] [Item Drop útmutató] [Militia rendszer] [Kamasylvia Part 2 Nodeok] [Dream Horse Dinéh] [Tooth Fairy Forest] [Gyfin Rhasia Temple] [Loopy Tree Forest] [Campsite] [Fairy Guide]

A terület előnyei és hátrányai meglehetősen eltérnek Sausan Garrison-étól, ami hasonló nehézségi szintet képvisel. A terület elég csendes és kellemes ahhoz, hogy nyugodtan farmolhassunk itt, de a megközelíthetősége nem a legjobb. Azonban a Black Stone-ok viszonylag jól esnek ezen a területen, így a nyereségesség sem elhanyagolható szempont itt.

Black Desert Online - Loopy Tree Forest
képek forrása: invenglobal.com

A másik tárgy, amivel sűrűn találkozhatunk itt az a Fragment of Fadus Armor, aminek a súlya 0,10 LT. Ez az egyetlen dolog, ami nagy mennyiségben esik itt, úgyhogy elég sokáig el lehet itt lenni, ha van elég helyünk. A Forest Fury nagyon kis eséllyel eshet itt, de azért lehet szerencsénk.

A terület hátránya a megközelíthetőség, ami nem igazán jó, hacsak nem Grána-ban bóklászunk. A silver nyereség sem olyan magas mint a Sausan Garrison-nál és az XP sem mondható jobbnak, mint a többi hasonló szintű területen. Mindezek ellensúlyozhatók ha megtaláljuk a megfelelő grind útvonalat magunknak.

A Loopy Tree Forest 6 fő grind területe

Black Desert Online - Loopy Tree Forest

A Loopy Tree Forest 6 fő területre osztható, de persze mindenki beoszthatja kedve szerint. De vigyázzunk mert ha túl sok részre osztjuk, akkor a szörnyek száma értelemszerűen kisebb lesz. Ha viszont kevesebbre osztjuk, akkor túl sok szörny lesz, ami viszont kényelmetlenné teheti a farmolási útvonalat.

Minden egyes területnek több hotspotja is van. A hotspot azokat a részeket jelenti, ahol a szokottnál több szörny van egy helyen. Ezeket mindenképp érdemes belevenni az útvonalba. Az egyes hotspotok mérete változó és a takarításuk folyamata is más és más a játékos szintjétől és karakterétől függően.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár