Black Desert Online – Loopy Tree Forest

Az egyik új grind spot a Black Desert Online Kamasylvia Part 2 frissítése óta a Loopy Tree Forest. A szörnyeket ezen a területen Fadus-nak hívják és egyáltalán nincs magas AP vagy DP értékük, ami megkönnyíti az 56 feletti játékosok számára a grindet 150 AP körül.

További Guide-ok

[Griffon’s Helmet/Elixir] [Kamasylvia XP és pénzfarmolás] [Savage Rift] [Trade Master LvL2] [Food Guide] [World Bossok] [Memory Fragment] [Lovas Guide] [Node rendszer] [Fail Stack] [Item Drop útmutató] [Militia rendszer] [Kamasylvia Part 2 Nodeok] [Dream Horse Dinéh] [Tooth Fairy Forest] [Gyfin Rhasia Temple] [Loopy Tree Forest] [Campsite] [Fairy Guide]

A terület előnyei és hátrányai meglehetősen eltérnek Sausan Garrison-étól, ami hasonló nehézségi szintet képvisel. A terület elég csendes és kellemes ahhoz, hogy nyugodtan farmolhassunk itt, de a megközelíthetősége nem a legjobb. Azonban a Black Stone-ok viszonylag jól esnek ezen a területen, így a nyereségesség sem elhanyagolható szempont itt.

Black Desert Online - Loopy Tree Forest
képek forrása: invenglobal.com

A másik tárgy, amivel sűrűn találkozhatunk itt az a Fragment of Fadus Armor, aminek a súlya 0,10 LT. Ez az egyetlen dolog, ami nagy mennyiségben esik itt, úgyhogy elég sokáig el lehet itt lenni, ha van elég helyünk. A Forest Fury nagyon kis eséllyel eshet itt, de azért lehet szerencsénk.

A terület hátránya a megközelíthetőség, ami nem igazán jó, hacsak nem Grána-ban bóklászunk. A silver nyereség sem olyan magas mint a Sausan Garrison-nál és az XP sem mondható jobbnak, mint a többi hasonló szintű területen. Mindezek ellensúlyozhatók ha megtaláljuk a megfelelő grind útvonalat magunknak.

A Loopy Tree Forest 6 fő grind területe

Black Desert Online - Loopy Tree Forest

A Loopy Tree Forest 6 fő területre osztható, de persze mindenki beoszthatja kedve szerint. De vigyázzunk mert ha túl sok részre osztjuk, akkor a szörnyek száma értelemszerűen kisebb lesz. Ha viszont kevesebbre osztjuk, akkor túl sok szörny lesz, ami viszont kényelmetlenné teheti a farmolási útvonalat.

Minden egyes területnek több hotspotja is van. A hotspot azokat a részeket jelenti, ahol a szokottnál több szörny van egy helyen. Ezeket mindenképp érdemes belevenni az útvonalba. Az egyes hotspotok mérete változó és a takarításuk folyamata is más és más a játékos szintjétől és karakterétől függően.