BDOGuideBlack Desert OnlineGuideHírekMMORPG

Black Desert Online – Kamasylvia XP és pénzfarmolás Guide

Amikor a koreai Black Desert Online megkapta a Kamasylvia első részét, a legkedveltebb grind spot Navarn Steppe volt. Az itt található Feather Wolf-ok viszonylag nagy mennyiségű XP-t adnak a többi területhez képest.

További Guide-ok

[Griffon’s Helmet/Elixir] [Kamasylvia XP és pénzfarmolás] [Savage Rift] [Trade Master LvL2] [Food Guide] [World Bossok] [Memory Fragment] [Lovas Guide] [Node rendszer] [Fail Stack] [Item Drop útmutató] [Militia rendszer] [Kamasylvia Part 2 Nodeok] [Dream Horse Dinéh] [Tooth Fairy Forest] [Gyfin Rhasia Temple] [Loopy Tree Forest] [Campsite] [Fairy Guide]

Ellentétben Aakman és Hystria területeivel, Navarn Steppe-hez nincs szükség rendkívüli felszerelésre a grindeléshez. Könnyebben lehet itt fejlődni, miközben több XP-t is ad a terület. Navarn Steppe közel van Old Wisdom Tree-hez, az első településhez Kamasylvia területén amivel találkozni fogsz. És bár ez nem a legjobb pénzfarmolási hely, 20 millió silvert itt is össze lehet kalapálni óránként egy erősebb (230 AP) karakterrel.

Mielőtt belevágsz a véget nem érő farmolásba

Van néhány dolog, amit érdemes végrehajtani, mielőtt megritkítod a farkasállományt. Nem árt ha legalább 58-59-es szinten állsz és 220 AP 250-270 DP-vel rendelkezel. Nagyjából ennyi szükséges ahhoz, hogy biztonságosan tartsd a tempót a területen és életben is maradj.

Nem árt továbbá ha van nálad Milk Tea és EXP elixir a több XP miatt, és Elixir of Fury/Will a sebzés növelés miatt. Néhány Elixir of Swiftness is jól jöhet a hosszú grind útvonal miatt. Mozgási sebességet növelő kristályok a cipőben szintén jó szolgálatot tehetnek, vagy alternatívaként Adamantine kristály a Knock Down/Floating ellenállás növelése miatt. A kesztyűbe pedig Intimidation kristály a Knock Down/Bound ellenállás miatt.

Kamasylvia közepén és délnyugatra Navarn Steppe-től találhatjuk meg az ideális grind helyünket. Itt találjuk a legmagasabb Feather Wolf populációt nagyjából 7 óra irányában. A képen a piros színnel jelölt részen vannak tömegével, és itt a játékosok általában partiba verődve irtják őket.

Black Desert Online - Kamasylvia XP és pénzfarmolás Guide
forrás: invenglobal.com

A kisebb kör útvonalát a gyengébb partik kövessék. A nagyobb kört pedig azok a partik, akiknek elegendő AP áll rendelkezésükre. Ha a mobok túl gyorsan halnak és a kör végére még nem jöttek vissza, akkor valamivel nagyobb körben kell mozogni. A maximális hatékonyság érdekében nem szabad figyelmen kívül hagyni a többi szörnyet sem, mint a Phnyl, Black Leopard, Belladona Elephant, Ferrica vagy a Ferrina. A térképen a sárga rész a biztonságos parkolóhelyet jelöli, ahol a lovakat lehet hagyni.

 

Hatékony XP farmolás és stabil bevételi forrás

A leggyakoribb drop a Feather Wolf hullájából a Feather Wolf Tail. Ennek eladási ára 3000 silver és 0,1 LT a súlya. Egy 230 AP-s Witch-el óránként 5500-6000 Feather Wolf Tail-t lehet kifarmolni, ami 16,5-18 millió silver. Két-három darabot is kaphatsz farkasonként ami akár 4 is lehet ha növeled a Node szintjét.

Egy másik tárgy amit itt szerezhetsz az Earth Spirit Stone Fragment. Ez gyártáshoz szükséges alapanyag, de el is adhatod NPC-nél, aki darabjáért 50 ezer silvert fizet. Ezen felül még eshet Blue és Green Life Spirit Stone, Destruction Spirit Stone és kis eséllyel Pure Forest Breath. A teljes bevétel óránként nagyjából 20 millió silver lehet. Természetesen ez nőhet illetve csökkenhet a karakterünk erejétől függően. Az itt leírtak egy 230 AP-s Witch tapasztalatai alapján készültek.

Irány az Old Wisdom Tree ha teli a batyu

Ha teli vagy akkor a nem messze található Old Wisdom Tree faluban könnyíthetsz magadon, ami majdnem a Navarn Steppe mellett található. Marketplace nem elérhető itt, úgyhogy az oda szánt tárgyakat a Storage-be tehetjük el és majd később átvisszük egy nagyobb városba.

Jó szórakozást!

forrás: invenglobal.com

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár