Black Desert OnlineHírekKiemeltMMORPGWTF

Black Desert Online – Kamasylvia dokumentumfilm

Mindenki szereti a vicces videókat, főleg ha az egyik kedvenc játékában játszódik. Rengeteget lehet találni a Youtube-on, sikerült is egy emberre bukkannom, aki a Black Desert Online-ban rendez hasonló videókat.

Black Desert Online - Kamasylvia dokumentumfilm
PoppinSoul személyesen

Szeretném nektek bemutatni PoppinSoult-t egy Black Desert Online játékost Koreából. Két éve tűnt fel a nagy nyilvánosság előtt a Youtube-on egy akkori videójával, ami tökéletesen érzékelteti, hogy mire számíthatunk tőle a későbbiekben.

PoppinSoul ezután a videó után sajnos eltűnt, beszippantották a való világ gondjai, de nemrég visszatért és ha nem is irdatlan rendszerességgel, de szépen lassan csöpögteti a videókat. Az egyik legutóbbi munkája – amiért ez az egész cikk íródott – Kamasylivia állatait mutatja be nekünk dokumentumfilm formájában rendkívül ötletesen. Némi angoltudás szükséges hozzá. Remélem ti is olyan jól szórakoztok majd rajta mint én. PoppinSoul összes munkáját megtekinthetitek a YouTube csatornáján.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár