Black Desert Online – Egy játékos kihívja a vezérigazgatókat egy ökölharcra a P2W miatt!

Ha a szíveden viseled a Black Desert Online sorsát, vagy csak meg akarsz nézni egy jó kis bunyót, akkor most alkalmad nyílhat rá. Vagy nem.

Black Desert Online - Egy játékos kihívja a vezérigazgatókat egy ökölharcra a P2W miatt!

Főleg, hogy a két dolog összefügg. Indult egy petíció a Change.org oldalon, amelyben egy játékos kihívja a Pearls Abyss és a Kakao Games vezérigazgatóit egy ökölharcra “a lelátok mögött, iskola után”. Az indok többek közt a legutóbb érkezett frissítésben keresendő, ahol a valódi pénzből vásárolt kosztümökből lehet olyan játékbeli tárgyakat előállítani, amik nagymértékben elősegítik a felszerelések fejlesztését. Persze ha hajlandóak vagyunk rá eleget költeni.

A petíció indítója azt mondja, hogy a Pearl Abyss és a Kakao Games legutóbbi P2W lépései után úgy érzi magát, mint egy lármás szamár, aki képes megoldani a játék problémáit. Azért indította ezt a petíciót, hogy lehetővé tehesse saját magának, hogy ökölharcban küzdhessen meg a két vezérigazgatóval, iskola után.

Black Desert Online - Egy játékos kihívja a vezérigazgatókat egy ökölharcra a P2W miatt!

Nyilvánvalóan az egész petíció csak egy vicc és nem sokat számít az sem, hogy a szükséges 500 aláírás is hamarosan meglesz. Bár az is tény, hogy a legutóbbi lépésük sokaknál kiverte a biztosítékot és a mémgyár is beindult ezzel kapcsolatban. De ahogy lenni szokott a vihar elvonul és minden megy tovább a maga útján. Bár azért megnéznék egy ilyen bunyót, főleg ha a P2W lenne a tét. Ti amúgy mit gondoltok a Black Desert Online és a P2W kapcsolatáról?