Black Desert Online – Ismét izzik a fórum a csalók miatt

Elég sokan fejezik ki frusztrációjukat a Black Desert Online fórumán, hogy egyre sűrűbben futnak bele ismét csalókba a játékban.

Black Desert Online - Ismét izzik a fórum a csalók miatt

Ismét előkerült a Speed Hack kártya és ki is játszották fórumon, ahol sokan meg vannak róla győződve, hogy jó néhány játékos ismét, vagy még mindig Speed Hack-et használ. Ezek közé tartoznak azok, akiket csak “Hystria hacker-nek” hívnak és gyakorlatilag csutkára képesek egyedül kitakarítani Hystria közel sem barátságos folyosóit. Ha ez nem lenne elég, akkor egyesek szerint az egész már odáig fajult, hogy a Kakao Games azokat a jól fizető játékosokat akik csalnak, ki sem bannolja. Mert ugye pénz beszél…

A fórumbejegyzésben el van engedve néhány videó is, amivel próbálják alátámasztani a dolgokat, több kevesebb sikerrel. Természetesen nem titok, hogy a BDO-ban is használhatók mindenféle botok és egyéb nyalánkságok. A kérdés inkább az, hogy a Kakao valóban nem bannolja ki a tehetősebb játékosokat? Azt már tudjuk, hogy az egyszerűbb dolgokra, mint a fishing bot és társaik azért odafigyelgetnek. Nem elképzelhetetlen és nem is ez lenne az első ilyen történet, amit hallhattunk.

Ti mit gondoltok?