Black Desert Online – Ismét egy produceri levél a közelgő változásokról

Több mint egy hete már, hogy érkezett egy produceri levél, ami előrevetítette az ezen a héten érkező változásokat a Black Desert Online-ban. Most ismét érkezett egy levél.

Black Desert Online - Ismét egy produceri levél a közelgő változásokról

Ismét Jae-Hee Kim írt nekünk a Black Desert Online ügyvezető producere, aki mindenféle örvendetes hírrel szolgál. Nézzük hát. Nem mellesleg ezeket a változásokat kapták meg Koreában a legutóbbi karbantartás során. Úgy tűnik jövő héten landol nálunk is. Legalábbis reméljük.

Conquest/Node War optimalizáció

A Conquest és Node War a Black Desert Online egyik legizgalmasabb funkciója. A rivális klánok között zajló csata, ami a területért, jogokért és kastélyokért zajlik valószínűleg a legtöbb kalandor számára kellemes szórakozást nyújt. Tudomásul veszik, hogy a résztvevő játékosok megnövekedett száma, az adatok megnövekedését hozta magával, aminek köszönhetően stabilitási problémák merültek fel, elsősorban késleltetési problémák (ping). Ezek inkább a Conquest War-on jellemzők.

Egy részletes megfigyelési szakasz után találtak felesleges csomagokat a Conquest War-ok ideje alatt és ezen csomagokat minimalizálták. Ezen kívül továbbfejlesztették a szervereket, hogy a ping problémának az elejét vegyék. Remélik, hogy ezek az optimalizálási beállítások hatással lesznek azon területekre is, ahol sok kalandor tartózkodik egyszerre, mint például a World Boss-ok spawn területei.

Diné Update

Diné egy csodálatos Dream Horse, azonban észrevették, hogy sok játékos inkább Ardunatt-ot preferálja a siklás képessége miatt. Éppen ezért több fejlesztés is történt Diné-nél.

Ha a Valenciai sivatag a fő vadászterületed, vagy Diné-t használod a Conquest/Node War-okon, akkor a most következő dolog biztos érdekelni fog. Diné minden képessége elérhető lesz a sivatagban.

“Miért kell meghalni a városban?” Viszlát negatív karma

A negatív karma alternatív “felhasználási” módja, hogy leöletjük magunkat az őrökkel és a +15-ös felszerelésünk visszaesik +14-re. Ezáltal ismét nekiállhatunk FS-t gyűjtögetni.

Ez a negatív karma építés nyilvánvalóan nem valami kényelmes módja az FS szerzésnek és eredetileg ezt bele sem kalkulálták a játékba mint lehetőséget. Egy közelgő javítás azonban mindent megváltoztat. Minden városban lesznek NPC-k, akik képesek lesznek némi silverért cserébe csökkenteni a felszerelésünk enchant szintjét +15-ről, +14-re. (Ha minden igaz 100,000 silver lesz)

“Hova is raktam a 8 ezer krumplimat?” A többi város storage tartalmának megtekintése

Még a tapasztalt játékosoknak is sokszor felesleges kellemetlenséget okoz, hogy végig kell nézni ki tudja hány város tárolóját, mire megtalálja, hogy hova rakta be azt a vackot két hete. A kezdő játékosok jogosan értetlenkednek emiatt.

Hamarosan olyan funkció kerül be a játékba, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy mindegyik városban ellenőrizhessék mindegyik város tárolójának tartalmát egy külön menüben.

Kim hangsúlyozza, hogy mindig azon vannak, hogy biztosítsák az optimális játékélményt a játékosoknak, de időt kér arra, hogy feldolgozzák a rengeteg információt, ami beérkezik hozzájuk.