Black Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – Ismét egy produceri levél a közelgő változásokról

Több mint egy hete már, hogy érkezett egy produceri levél, ami előrevetítette az ezen a héten érkező változásokat a Black Desert Online-ban. Most ismét érkezett egy levél.

Black Desert Online - Ismét egy produceri levél a közelgő változásokról

Ismét Jae-Hee Kim írt nekünk a Black Desert Online ügyvezető producere, aki mindenféle örvendetes hírrel szolgál. Nézzük hát. Nem mellesleg ezeket a változásokat kapták meg Koreában a legutóbbi karbantartás során. Úgy tűnik jövő héten landol nálunk is. Legalábbis reméljük.

Conquest/Node War optimalizáció

A Conquest és Node War a Black Desert Online egyik legizgalmasabb funkciója. A rivális klánok között zajló csata, ami a területért, jogokért és kastélyokért zajlik valószínűleg a legtöbb kalandor számára kellemes szórakozást nyújt. Tudomásul veszik, hogy a résztvevő játékosok megnövekedett száma, az adatok megnövekedését hozta magával, aminek köszönhetően stabilitási problémák merültek fel, elsősorban késleltetési problémák (ping). Ezek inkább a Conquest War-on jellemzők.

Egy részletes megfigyelési szakasz után találtak felesleges csomagokat a Conquest War-ok ideje alatt és ezen csomagokat minimalizálták. Ezen kívül továbbfejlesztették a szervereket, hogy a ping problémának az elejét vegyék. Remélik, hogy ezek az optimalizálási beállítások hatással lesznek azon területekre is, ahol sok kalandor tartózkodik egyszerre, mint például a World Boss-ok spawn területei.

Diné Update

Diné egy csodálatos Dream Horse, azonban észrevették, hogy sok játékos inkább Ardunatt-ot preferálja a siklás képessége miatt. Éppen ezért több fejlesztés is történt Diné-nél.

Ha a Valenciai sivatag a fő vadászterületed, vagy Diné-t használod a Conquest/Node War-okon, akkor a most következő dolog biztos érdekelni fog. Diné minden képessége elérhető lesz a sivatagban.

“Miért kell meghalni a városban?” Viszlát negatív karma

A negatív karma alternatív “felhasználási” módja, hogy leöletjük magunkat az őrökkel és a +15-ös felszerelésünk visszaesik +14-re. Ezáltal ismét nekiállhatunk FS-t gyűjtögetni.

Ez a negatív karma építés nyilvánvalóan nem valami kényelmes módja az FS szerzésnek és eredetileg ezt bele sem kalkulálták a játékba mint lehetőséget. Egy közelgő javítás azonban mindent megváltoztat. Minden városban lesznek NPC-k, akik képesek lesznek némi silverért cserébe csökkenteni a felszerelésünk enchant szintjét +15-ről, +14-re. (Ha minden igaz 100,000 silver lesz)

“Hova is raktam a 8 ezer krumplimat?” A többi város storage tartalmának megtekintése

Még a tapasztalt játékosoknak is sokszor felesleges kellemetlenséget okoz, hogy végig kell nézni ki tudja hány város tárolóját, mire megtalálja, hogy hova rakta be azt a vackot két hete. A kezdő játékosok jogosan értetlenkednek emiatt.

Hamarosan olyan funkció kerül be a játékba, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy mindegyik városban ellenőrizhessék mindegyik város tárolójának tartalmát egy külön menüben.

Kim hangsúlyozza, hogy mindig azon vannak, hogy biztosítsák az optimális játékélményt a játékosoknak, de időt kér arra, hogy feldolgozzák a rengeteg információt, ami beérkezik hozzájuk.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár