Black Desert Online – Íme a fejleszthető Asula ékszerek

A január 11-i koreai Black Desert Online frissítésben, sok más mellett az Asula ékszerek is fejleszthetővé váltak. Ennek nagyon örülhetünk elsőre, de nem eszik azt olyan forrón.

Az Asula ékszerek, mint tökéletes kezdő/beugró ékszerek látják el a feladatukat megjelenésük óta. Komolyan nem lehet rájuk építeni. Legalábbis eddig, ugyanis már ezek is fejleszthetőek lettek. Ehhez szükségünk lesz az új tárgyra az Asula’s Accessories with Lost Magical Power nevezetűre (legalábbis egyelőre így hívják).

Ezeket az új tételeket a következő helyeken szerezhetjük be.

  • Asula’s Ring with Lost Magical Power – Bashim Base, Titium Valley
  • Asula’s Earring with Lost Magical Power – Gahaz Bandit’s Lair, Desert Naga
  • Asula’s Necklace with Lost Magical Power – Basilisk Den, Taphtar Plain
  • Asula’s Belt with Lost Magical Power – Cadry Ruins, Crescent Shrine

A drop rate tűrhetőnek mondható 2-3 darabot ki lehet szedni óránként, de persze ez is az RNGesus-tól függ.

És akkor itt kezdődnek a problémák. Az Asula ékszerek AP értéke nem nő a fejlesztéssel. Mind a négyféle ékszer kap +1 DP-t és +1 Additional Damage to Monsters értéket PRI-n. Az alábbi képeken megnézhetitek pontosan.

Ami a TRI verziót illeti, az Asula’s Crimson Eye Ring 7 AP/4DP/+3 Additional Damage to Monsters/+2 All Accuracy értékekkel rendelkezik.

Black Desert Online - Íme a fejleszthető Asula ékszerek Black Desert Online - Íme a fejleszthető Asula ékszerek

Black Desert Online - Íme a fejleszthető Asula ékszerek Black Desert Online - Íme a fejleszthető Asula ékszerek

A koreai játékosok szerint semmi szükség nincs az Asula ékszerek fejlesztésére. Ennek egyszerűen az az oka, hogy sikertelenség esetén ezek is megsemmisülnek, tehát fail stack-et kell ezek fejlesztéséhez is építeni. Ha viszont nem ad +AP-t és még fail stack-be is kell ölni a pénzt, akkor már célszerűbb az olyan ékszerekre koncentrálni, amik adnak AP-t. Például a Witch Earring, Tungrad Earring, Mark of Shadow, Ring of Crescent Guardian stb.

Black Desert Online - Íme a fejleszthető Asula ékszerek
képek forrása: invenglobal.com

Ennek a logikának egyelőre egy buktatója van, mégpedig az, hogy még nem ismerjük az Asula ékszerek TRI/TET/PEN verzióját, bár ez az állapot biztos nem sokáig fog fennállni.

Az Asula’s Accessories with Lost Magic Power-t be lehet cserélni magára az Asula ékszerre is. Ehhez 3 darabra lesz szükségünk ugyanabból a kategóriából. Tehát ha egy Asula’s Crimson Eye Earring-et szeretnénk, akkor szükségünk lesz 3 darab Asula’s Accesories with Lost Magic Power-re. Ha megvan, akkor irány Yisar Pjetyo Tarif-ban, vagy Lasmin Rock Post-nál. Ha nem akarjuk beváltogatni ezeket, akkor akár el is adhatjuk 100,000 Silver darabáron.

Black Desert Online - Íme a fejleszthető Asula ékszerek

forrás: invenglobal.com