Black Desert OnlineHírekMMORPGVillámhír

Black Desert Online – Holnap érkezik a Skill Enhancement, azaz a Rabam’s Enlightenment

Általában nem szoktuk figyelni, hogy milyen frissítést kapunk a Black Desert Online-ban a földteke ezen felén, még szerda előtt, de most teljesen véletlenül belebotlottunk.

Black Desert Online - Holnap érkezik a Skill Enhancement, azaz a Rabam's Enlightenment

Meglepődve vettük tudomásul, hogy a holnapi napon érkezik hozzánk a Rabam’s Enlightment, amiről még tavaly augusztusban írtunk utoljára és teljesen el is feledkeztük a létezéséről is. Némi keresgélés után sikerült is megtalálnunk a “korabeli” cikkeket ezzel a témával kapcsolatban, amit szeretnénk veletek megosztani ismét, legalábbis holnapig, amíg meg nem érkezik a patch note, amiből részletesen és remélhetőleg minden lehetséges tévedéstől mentesen tudhatjuk meg a részleteket az új skill enchant rendszerről.

De addig is lessetek bele ezekbe is. Találtok egy táblázatot az új skillekről, illetve videókat is a különböző class-ok új képességeiről.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár