Black Desert OnlineHírekMMORPGVillámhír

Black Desert Online – Hamarosan új szolgáltató alatt fut majd a játék, a lagok és a DC-k mérséklése miatt.

A szerver problémák, amik miatt tömeges disconnect-ek és lagok vannak a Black Desert Online-ban folyamatosan jelen vannak a játékban. Talán most megérkezett a megoldás.

Black Desert Online - Hamarosan új szolgáltató alatt fut majd a játék, a lagok és a DC-k mérséklése miatt.

A BDO csapata a hivatalos EU/NA fórumon bejelentette, hogy a szerver minőségének javítása érdekében az NA szerverek megváltoznak. Április 25-én az amerikai szerver leáll, amíg a migrációs folyamatot végrehajtják.

Új biztonsági intézkedésekre is sor kerül a DDoS támadások további mérséklése érdekében, valamint az adatbázis szerver is további teljesítményjavítást kap. A folyamat nagyjából 10 órát vesz majd igénybe, így a heti frissítések a következő napon érkeznek majd a játékba, április 26-án.

Ami pedig minket illet, az EU szerver adatbázis frissítése néhány héttel az amerikai szerveren történt frissítés után következik be. A DDoS támadások csökkentésének folyamata nálunk már néhány hete megtörtént.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár