Black Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – Fejlesztői napló, tele ígéretekkel és kompenzációval

Ismét érkezett egy fejlesztői napló bejegyzés a Black Desert Online-ba Jae-hee Kim vezető producertől. Mindenkitől elnézést kér a közelmúltbeli kellemetlenségekért, amit Renown Score, a karakter egyensúlyi változások illetve azok hiánya okozott.

Black Desert Online - Fejlesztői napló, tele ígéretekkel és kompenzációval

Lényegében a karakterek egyensúlyáról és a BDO játékélményének javításáról van szó a fejlesztői naplóban és ennek a folyamatnak a kiteljesedéséről, ami végül a legutóbbi frissítéshez vezetett. Az egy skill kombó által sikeresen végrehajtható gyilkolások miatt sok játékos hamar elvesztette a harci érdeklődését. Az Awakening skillek és a CC-k kivédésére szolgáló skillek bevezetésével egyre nehezedett a harc. Grapple képesség nélkül nagyon nehéz volt szembenézni a blokkok és super armorok tengerével. Arra a döntésre jutottak, hogy a jelenlegi struktúrát nem lehet fenntartani és fokozatosan változtatni fognak a megoldás érdekében.

Ezen a héten érkezett ugye a CC képességek átszabása és a Renown Score, ami ezt a változást lett volna hivatott útjára indítani, azonban a játékosok nem fogadták kitörő lelkesedéssel a változásokat. Ráadásul számos dolgot, például az egyes karakterek módosításait nem sikerült még végrehajtaniuk. A következő 30 nap során figyelmüket a karakterek egyensúlyi kérdésére fordítják. Nem fognak hirtelen döntéseket hozni, de a céljuk hogy ezen időszak alatt olyan változásokat eszközöljenek, amelyek mindenki számára elfogadhatók lesznek (olyan nincs). Szóba került a Caphras Enhancement rendszer is, ami a karakterünk növekedését gyorsíthatja meg, hogy valamivel hamarabb érjük el a “soft cap”-et, de a végső cél az ez utáni felszerelések megszerzésének a könnyítése is.

A következő hetekben a Renown Score által kapott DR boost módosulni fog, ahogy a sebzés is. Mindkettő csökkenő pályára fog beállni. A lényeg pedig a bocsánatkérés mellett ugyebár az a kompenzáció. Ez jelen esetben 6 buffot jelent minden játékos számára, amelyek 30 napig tartanak majd. Ezek pedig a következők (és most mindenki kösse fel a tangáját):

  • Value Pack, Appearance Change Coupon, Merv’s Palette, Blessing of Kamasylve, Armstrong’s Skill Guide, Cliff’s Skill Add-on Guide

Mivel nincsenek véletlenek, ezért a mai karbantartás sem az. A karbantartás után aktiválódnak a buffok. Akik már jelenleg is rendelkeznek ezen buffok valamelyikével, azoknak hozzáadódik további 30 nap.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár